Trabzonspor wint met 3-1 van Bursaspor


adens
De vorige wedstrijd die Trabzonspor in Trabzon afwerkte ging stuk voor stuk met 5-2 verloren. Ditmaal stond er na de wedstrijd 1-3 op het scorebord in Bursa.
 
Trabzonspor was gedurende de eerste helft onbetwist de bovenliggende ploeg en werd er drie keer gescoord in de 7e, 20e en 39e minuut door N Doye, Yazici en Olcay Sahan. Sow maakte de enige treffer voor Bursaspor in de 43e minuut. De opbouw van Bursa werd vroeg ontregeld en de Trabzonlular waren net als in de wedstrijd tegen Antalyaspor de baas op het veld. Door de zege komt Trabzonspor op 52 punten en staat veilig op de vijfde plaats.
 
Bursaspor: 1 - Trabzonspor: 3
Stadion: Bursa Büyükşehir Belediye
 
Scheidsrechter: Yaşar Kemal Uğurlu, Erdinç Sezertam, Serkan Çimen
 
Bursaspor: Harun Tekin, Aziz Eraltay, Ekong (Dk. 82 Bostock), Ertuğrul Ersoy, Onur Atasayar (Dk. 46 Faty), Shehu, Furkan Soyalp, Emre Taşdemir (Dk. 42 Sinan Bakış), Batalla, Yusuf Erdoğan, Sow
 
Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Pereira, Mustafa Akbaş, Durica, Novak, Bero, Onazi, Yusuf Yazıcı (Dk. 88 Batuhan Artaslan), Abdülkadir Ömür (Dk. 90+2 Hüseyin Türkmen), Olcay Şahan (Dk. 79 Sosa), N'Doye
 
Doelpunten: Dk. 7 N'Doye, Dk. 20 Yusuf Yazıcı, Dk. 39 Olcay Şahan, (Trabzonspor), Dk. 43 Sow (Bursaspor) 
 
Geel: Dk. 32 Olcay Şahan, Dk. 70 Abdülkadir Ömür, Dk. 86 Bero (Trabzonspor), Dk. 33 Shehu, Dk. 74 Faty (Bursaspor)
 
Artikel delen met vrienden:
Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen