“Niemand moet dure transfers verwachten”


trablogo2018
Ahmet Ağaoğlu, de nieuwe voorzitter van Trabzonspor heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Er wacht ons een moeilijke periode. Wij hebben gewoon tijd nodig om te herstellen. Dit kan 3 of 5 jaar duren. Wij gaan het systeem aanpassen waardoor wij weer financieel gezond gaan worden. Wij gaan ons focussen op onze jeugdafdeling. Talenten gaan binnenkort springen om bij Trabzonspor te spelen. Niemand moet dure transfers verwachten. Tijdperk waarbij wij spelers voor 5, 6 miljoen euro kochten is voorbij. Over 3-4 jaar gaat iedereen Trabzonspor toejuichen. Gezien de competitie nog gaande is, gaan wij niets aan de selectie veranderen. Aan het einde van dit seizoen gaan wij een reorganisatie doorvoeren.”
 
Trabzonspor heeft een schuld van 841.059.617 TL. Binnen 3 maanden moet Trabzonspor 80 miljoen TL aan betalingen verrichten. Hiernaast heeft Trabzonspor 200 miljoen TL nodig om aan het nieuwe seizoen te beginnen.
Artikel delen met vrienden:
Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen