Atlético Madrid-directeur: Antoine Griezmann naar Barcelona


agrize
Na lang wachten is het zo ver. Antoine Griezmann zien we het komend seizoen bij Barcelona.
Volgens Atlético Madrid-directeur Miguel Ángel Gil Marín tekent de 28-jarige aanvaller deze transferperiode bij de Catalanen. “Ik weet heel zeker waar Griezmann naartoe gaat. Dat weet ik al sinds maart. Hij gaat naar Barcelona.”

Griezmann kondigde eerder zijn afscheid na 5 seizoenen bij Atlético Madrid. “Ik weet dat veel mensen willen weten waar ik ga spelen, maar ik wil jullie graag vragen om een beetje geduld op te brengen. Zoals ik al vaker heb gezegd, ik weet waar ik volgend seizoen wil spelen. Ik begin ook ongeduldig te worden en wil graag duidelijkheid geven”, aldus Griezmann.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 72
-: 0
R: 252
Level 3

Plot twist: hij gaat naar Espanyol


+: 117
-: 0
R: 320
Level 3

hij gaat naar kasimpasa+: 18411
-: 0
R: 21122
Level 6

Çöp oğlu çöp

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen