'Ronaldo doet schokkende onthulling'


aronr
Cristiano Ronaldo wekte kort na afloop van de Champions League-finale verbazing met enkele uitspraken tijdens een interview. De Portugees leek te zinspelen op een vertrek bij Real Madrid. 

"Het is nu tijd om hiervan te genieten", zei Ronaldo tegen televisiezender beIN Sport. "Binnen enkele dagen krijgen de fans een antwoord. Het is fantastisch geweest bij Real Madrid."
 
Of zijn woorden als een afscheid klonken, liet Ronaldo in het midden. "Ik laat binnen enkele dagen meer weten. De toekomst van de spelers is nu niet belangrijk. Het belangrijkste is dat Real Madrid de Champions League heeft gewonnen."
 
De 33-jarige sterspeler ligt tot medio 2021 vast in Madrid. Perez en coach Zinedine Zidane houden geen rekening met een vertrek van Ronaldo.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 790
-: 0
R: 3177
Level 5
+1

Bencede artik gitmesi lazim Hij is leterlijk onzichtbaar Springt voor 1 bal scoort en word Een held genoemd

Neymar incoming...


+: 34
-: 0
R: 81
Level 2

Hoe gevaarlijk zou het zijn als ze samen speelden. Bale, Ronaldo en Neymar+: 0
-: 0
R: 1
Nieuw

Hint: Ronaldo naar Galatasaray


+: 1666
-: 0
R: 3831
Level 5

Zeg nou niet dat je Dzeko bent. :P (oude TV.net lid)


+: 26
-: 0
R: 50
Level 1

Zijn tijd bij Real begint op te raken. Je begint steeds duidelijker te zien hoe erg hij de motm wil zijn en wil scoren. Het lijkt me slim voor hem om terug te gaan naar United. Zij doen het al een paar jaar niet heel goed, dus daar kan hij z'n ego wel voeden. Vooral omdat hij dan als held ontvangen zal worden. Ik denk ook niet dat hij naar een ander team dan United zal gaan na Real. Misschien PSG en heel misschien Bayern. Of hij blijft bij real en stop voor hij een nummer 2 wordt.


+: 61
-: 100
R: 551
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 465
-: 0
R: 1617
Level 5

Hij is alweer 33 jammer genoeg, Neymar kan hem vervangen maar hij wordt nooit beter dan Ronaldo

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen