“12 clubs willen Arda Turan”

ardaturanyeah
Ahmet Bulut, de zaakwaarnemer van Arda Turan heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Wij gaan nu voor een tweede gesprek met Barcelona naar Spanje. Er is nog niets concreets. Wij hebben van Galatasaray en Besiktas geen bod ontvangen voor Arda. Wij hebben ongeveer van 8-12 club officiële biedingen ontvangen. Arda Turan doet elke dag mee met de trainingen. Hij verkeerd in goede staat. Als Arda naar een andere club gaat, zal hij zijn oude vorm weer terugkrijgen.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (4) 


+: 1858
-: 0
R: 1887
Level 5

Toch wel vreemd dat hij bij Barca geen speelminuten krijgt.

Het had zijn jaar kunnen worden met het vertrek van Nejmar.

Ik denk dat de trainer van Barca iets persoonlijks heeft tegen Arda.

MSN had misschien MSA kunnen zijn

:lol: :lol: :lol:

Ik zeg dit niet zomaar. Ik heb nagenoeg alle wedstrijden van Barca gezien. Ik heb alle wedstrijden van Arda bij Barca gezien. Op enkele blunders zoals tegen Real heb ik Arda gewoon redelijk tot goed zien spelen.

Hoeveel spelers bij Barca maken nou een hatrick?


+: 773
-: 10
R: 1212
Level 5

Messi en Suarez dat is genoeg voor hatricks dat is bijna all hun aanvallers moeten de verdedigers ook allemaal hat-ricks maken?


+: 465
-: 0
R: 1006
Level 5

Arda hield zich met alles bezig behalve voetbal, kwam te dik aan etc wou niet vechten voor zijn plek in het eerste elf, dusja het licht meer aan zichzelf dan aan de trainer+: 42
-: 0
R: 189
Level 3

waarom bleef hij gwn niet bij Atletico....... .

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen