Video: Robinho is back! Ppffff….. Wat een goal!!!

robinho
Robinho heeft zijn eerste goal bij Sivasspor te pakken. De Braziliaanse aanvaller schoot de bal vanuit een vrije trap prachtig binnen. Bekijk hieronder zijn doelpunt. Artikel delen met vrienden:
Reacties (11) 


+: 1019
-: 0
R: 2103
Level 5

SL competitie wordt alsmaar gekker. Welcome Robinho.


+: 154
-: 40
R: 676
Level 4

Oeeeff wat een goal geloof mij wanneer die 34/35 is gaan Gs Fb Bjk hem willen net zoals eto en vagner als hij zich zelf laat zien gaan de top 3 clubs hem weer willen kopen begrijp niet hoezo Wij of Bjk Fb hem niet hebben gehaald en alleen sivas hem wou 33 kan nog max 3 jaar mee vind hem nog steeds een geweldige speler


+: 4096
-: 0
R: 4392
Level 5

No thx. Vagner Love kan het misschien goed doen in Superlig maar in Champions league gaat die niet zoveel bereiken. Je gaat toch geen speler van 34/35 halen die willen zeker een hoge salaris. Weggegooit geld lol.+: 15517
-: 0
R: 15414
Level 6

35 yasindaki Drogba’yi alinca niye 31 cektin ozaman? Sampiyonlar liginde’de oynadi, ligde’de.

In CL tegen Bayern kan geen ene speler het in zijn eentje bij BJK. Maar iedereen heeft liever Love dan Negredo in de spits tegen Bayern, aangezien Love de meeste kansen wel afmaakt.


+: 4096
-: 0
R: 4392
Level 5

Ik zou liever Cenk willen zien tegen Bayern dan Vagner Love. Heel domme transfer om inplaats van Cenk een Vanger Love te halen. Als Cenk nog bleef was hij misschien einde van seizoen meer waard en Drogba is een andere speler. Drogba en Love te vergelijken is net als een Ferrari te vergelijken met een Seat.

Plus punt van Love is je kunt hem heel goed in Super lig gebruiken maar in CHampions League tegen een Bayern Munichen??


+: 15517
-: 0
R: 15414
Level 6

Jullie hebben N’Diaye verkocht voor 16/17 miljoen, dus 4/5 miljoen winst om vervolgens op zijn positie met Xelcuk te spelen?

Cenk deed het goed in de CL, is daarom ook zo gestegen in waarde, maar eind van het seizoen wachten op wat? Voor eventuele doelpunten tegen Gese en Febe? Zo stijgt zijn waarde niet.

We worden 90% zeker uit de CL geknikkerd en EL is een competitie die niemand in de gaten houdt als die transfers wilt doen. Turkije speelt geen WK terwijl tig andere landen dat wel doen, Turken gaan al moeilijk de deur uit voor hoge bedragen, Everton zou never nooit nog een keer aanbellen voor Cenk.

Cenk verkopen voor 28 miljoen inclusief bonussen is gewoon slim. Je doet Love tekort, ik weet dat je in je leven alleen Gese hebt gevolgd, maar Love is een killer en maakt zijn kansen die hij krijgt, vaak af. Is ij koppen minder dan Cenk, maar kan beide benen net zo goed gebruiken als Cenk. Is snel, bewegelijk en al.

Drogba is geen Zlatan ofzo hé, het is een legendarische speler voor Chelsea, maar daar blijft het bij. Niet dat Love meer is, maar om te zeggen Ferrari met seat vergelijken..

Meer een Porsche met een Mercedes.


+: 4096
-: 0
R: 4392
Level 5

Grappig hoe jij altijd Galatasaray of Fenerbahce erbij haalt en ja we moesten N'Diaye verkopen omdat er een salarisachterst and was en ik wou liever dat hij niet weg ging omdat ik tegen Selcuk ben al 3-4 jaar. Merak etme volgende transfer periode komt er een betere middenveld. Jij denkt dat Drogba alleen legende was bij Chelsea? Vriend hij heeft meer bereikt dan je Vagner Love dus hoe kan Vagner Love een Mercedes zijn?

En even wat voor jou Galatasaray blijft de meest succesvolle club in Turkije. Dat je even paar hebt ingeknikkerd bij Galatasaray betekent niet dat je clubje grootste is in Turkije. Wacht maar einde van seizoen dan wil ik jou hier nog rond zien zwerven. Triggered.


+: 268
-: 0
R: 672
Level 4

Deze vieze verkrachter hoort in de gevangenis!! Met 6 man een meisje van 22 verkrachten endat speelt in Turkije bah


+: 237
-: 0
R: 570
Level 4

Je moet ook niet alles geloven. Als je geld hebt, probeert iedereen ervan te profiteren. Robinho heeft genoeg geld om een heel huis met escorts te vullen. Ik betwijfel het


+: 268
-: 0
R: 672
Level 4

Ja maar hij is veroordeeld tot 9 jaar gevangenisstraf dat zegt genoeg lijkt me, denk niet dat dit verzonnen is er is dna gevonden van hem dus bewijs genoeg.


+: 219
-: 0
R: 710
Level 4

Als je het zo bekijkt kun je net zo goed de helft van de superligue in de bak gooien , ze hebben allemaal wel wat uitgevreten , maar laten we maar hier over de doelpunt hebben want maybe is het wel een leugen en zitten we hier het zelfde te doen wat de media ook altijd doet speculeren om kijkcijfers en ondertussen loopt de persoon schade op, tijd zal het leren als bewijs boven water komt dan moet die zeker verantwoordelij kheid voor zijn gevolgen nemen aangezien hij een groot naam heeft gooit die in een klap al zijn reputatie stuk

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen