Officieel: Tamer Tuna nieuwe trainer van Sivasspor


tamertuna
Tamer Tuna heeft een 1-jarig contract getekend bij Sivasspor.
Dat meldt de club uit Sivas. De Turkse trainer was het afgelopen seizoen de trainer van Göztepe waar hij met 49 punten op de 6de plaats wist te eindigen. Sivasspor eindigde onder leiding van trainer Samet Aybaba met 49 punten op de 7de plaats.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 1823
-: 0
R: 2370
Level 5

Ik snap die lui van Göztepe niet. Tamer Tuna heeft jullie op de 6de plaats laten eindigen en jullie ontslaan hem. Willen jullie volgend seizoen kampioen worden ofzo? Goede zet van Sivasspor.


+: 8892
-: 0
R: 13277
Level 6

Blijkbaar had Tuna gepraat met andere clubs terwijl hij nog trainer was van Göztepe. Dus ergens begrijp ik het wel dat ze niet verder gaan met hem.+: 1664
-: 0
R: 3828
Level 5

Aybaba deed het totaal niet slecht bij Sivasspor, Tuna deed het ook gewoon goed bij Göztepe.

Zou wel grappig zijn als Göztepe nu Aybaba zou aanstellen.


+: 17827
-: 0
R: 20185
Level 6

Göztepe heeft Bektaş als trainer aangesteld.


+: 8892
-: 0
R: 13277
Level 6

En Aybaba is naar Bursaspor.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen