Vagner Love wil terug naar Flamengo

avag
Vagner Love heeft zich aangeboden bij Flamengo. De Braziliaanse aanvaller denkt al deze maand bij zijn vroegere club te kunnen tekenen....

“Flamengo toont interesse in mij. Ik ben nu in Turkije aangekomen en we gaan afwachten wat er gaat gebeuren. Flamengo is mijn hart en zal altijd weer voor hun willen spelen. Ik heb onlangs mijn contract verlengd maar ik kan Flamengo niet weigeren. Ik wacht op de beslissing van voorzitter Hasan Cavusoglu,” aldus Love.
 
Het contract van Love bij Alanyaspor loopt af op medio 2020, maar hij zou al deze winter naar Rio kunnen. De spits is op dit moment topscorer bij Alanyaspor, met 11 doelpunten uit 16 wedstrijden.
 
Artikel delen met vrienden:
Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen