Leonardo alweer ontslagen bij Antalyaspor

antalyaspor
Leonardo werd in september aangekondigd als de nieuwe trainer van Antalyaspor.
De Braziliaan was hiermee de opvolger van Riza Calimbay die werd ontslagen na een tegenvallende competitiestart van de ambitieuze club. Leonardo was eerder trainer van AC Milan. De oud-topvoetballer nam vier jaar geleden ontslag als technisch directeur van Paris Saint-Germain. Donderdag meldt Fanatik dat zijn avontuur in Turkije alweer is afgelopen. Leonardo heeft bij Antalyaspor in 8 wedstrijden 5 keer verloren, 1 keer gelijkgespeeld en 2 keer verloren. Antalyaspor staat met 13 punten op de 14de plaats.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (2) 


+: 1028
-: 0
R: 3226
Level 5

Wat een club man man man, sommige basisspelers verdienen 4 mil en andere 2 ton. Gaat nooit werken. Idioot van een voorzitter met grootheidswaan, die mag binnenkort bij Fener in het bestuur


+: 6
-: 0
R: 50
Level 1

8 wedstrijden 5x verloren 1x gelijk 2x gewonnen mal admin

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen