Ranglijst van de Super Lig na speeldag 7


sportot
Hier is een overzicht van de officiële eindstand van week 7 in de Super Lig. Wegens interlandbreak vervolgen de wedstrijden van week 8 vanaf 18 oktober tot 21 oktober 2019.

Alanyaspor gaat aan de leiding met 14 punten, Sivasspor, Trabzonspor en Konyaspor volgen met twaalf punten. Fenerbahce staat met elf punten de vijfde. Galatasaray volgt met 10 punten op plaats tien. Besiktas staat met acht punten op de twaalfde plaats.

Ranglijst Superlig
 stand
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 11450
-: 0
R: 11638
Level 5

Niemand kan zeggen dat ze favoriet zijn, wat een shi!tshow zeg.. Fener heeft alleen problemen met verdediging en scoren, we spelen mooi voetbal maar dan verpest onze verdediging het.. Als Moses, Hasan Ali en Garry terug zijn dan zie ik ons favoriet vanwege onze schema..


+: 1585
-: 0
R: 3497
Level 5

Ersun is een prutser, ik snap niet hoe die gast wilt spelen. Hij zet spelers op verkeerde posities en probeert steeds vanuit achter op te bouwen (waarop de tegenstander druk voert en doelpunten maakt). Laatste wedstrijd Ozan en Tolga op vleugels en plots speelden we met 5-6 aanvallende middenvelders en 2 spitsen bij 1-0 achterstand na minuut 60.+: 72
-: 0
R: 270
Level 3

Als Alanyaspor kampioen wordt dan ga ik een shirt van hun kopen.


+: 3179
-: 10
R: 8745
Level 5

Tja, typisch een gloryhunter

Zo ben je wss ook Gs fan geworden zoals veel van je medefans

:lol:


+: 72
-: 0
R: 270
Level 3

Lol, ik hou er gewoon van om voetbalshirtjes te hebben. Is dat gelijk glory hunter?

Maar jou mede-fans sinds jullie stunt in de CL zijn pas gloryhunters, daarvoor had je bijna tot geen Besiktasli op TV.


+: 18488
-: 0
R: 21228
Level 6

Wat een shitcompetitie+: 3179
-: 10
R: 8745
Level 5

Iedereen probeert elkaar belachelijk te maken maar feit is dat Turkse clubs gewoon nog steeds op dezelfde toer doorgaan, miljoenen weggooien aan gehuurde of uitgebluste spelers, en geen enkele lange termijn beleid hebben.

Gs is hier hoofdrolspeler in, maar de prestaties in Europa zeggen genoeg

Met fraude in Turkije denken ze iets te bereiken maar het voetbal wat er gespeeld wordt ziet iedereen, dus wie hou je voor de gek.

En zo is deze hele competitie naar de klote en veranderd in een fraude lig.

Hoe anders was het toen wij de kampioen waren paar jaar terug, Europees naam maakten namens Turkije met prestaties en goed voetbal..

Maar op punt van faillissement hebben ze Gs kampioen gemaakt en de hele competitie naar de shit geholpen..

Inmiddels staan we 12e op de coëfficientlijs t van Europa.

Dank je wel Fraudesaray

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen