Mbaye Diagne: "Ik wil nog meer doelpunten scoren"


diagne2
Mbaye Diagne, de sterspeler van Kasımpaşa heeft maandagavond weer twee doelpunten gescoord (en 1 penalty gemist) en dit keer tegen Fenerbahçe. Na de wedstrijd deed de Senegalese aanvaller de onderstaande uitspraken. 
"Ik ben heel gelukkig dat ik op dit moment de topscorer van de Süper Lig ben, maar de competitie is nog gaande. Ik wil nog meer doelpunten scoren. Ik wil dit seizoen de prijs voor de beste speler winnen. Daarom ga ik elke dag nog harder werken. Wij hebben als team heel goed gestreden en gespeeld. Wij hebben kansen gehad om de wedstrijd te winnen, maar dat wij met 1 punt naar huis gaan is niet slecht."
 
Mbaye Diagne heeft dit seizoen in 14 wedstrijden 16 goals en 2 assists gemaakt bij Kasımpaşa.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen