Bursaspor nog steeds onverslaanbaar na zege op Bucaspor


burs1

Bursaspor heeft vanavond alweer zijn vijfde zege van de Turkse competitie weten te winnen.

 

De regerend landskampioen wist in eigen huis met een 1-0 zege te winnen van Bucaspor. Bursaspor heeft na 6 speelweken nog steeds geen puntenverlies geleden. Het winnende doelpunt kwam al na 4 minuten van Hüseyin Cimsir.

 

Vorige week werd de wedstrijd tegen Gaziantepspor nog gestaakt omdat de lijnrechter was getroffen door een voorwerp. Verwacht wordt dat Bursaspor ook voor dit duel “gratis” 3 punten krijgt toegewezen van de Turkse voetbalbond. Als je dit ook meerekent staan ze nu al na 6 speelweken op 18 punten, dat is een voorsprong van 8 punten op Trabzonspor, Besiktas en Kayserispor.

 

 

Bursaspor [1 - 0] Bucaspor

4' [1 - 0] Hüseyin Cimsir

Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen