Orkun Kökçü: "Turken hebben een bepaalde trots en Ik ook"


akookce
Feyenoord-middenvelder Orkun Kökçü wil uitkomen voor Turkije. Dat bevestigde hij zondagmiddag voor de camera van Voetbal International.

"Ik heb de laatste tijd veel gepraat met de Turkse bond en ik heb een gesprek gehad met mijn zaakwaarnemer en met de trainers daar", aldus Kökçü. "Het gevoel is goed en ik dacht: ik moet het gewoon doen. De trots voor mijn vaderland is er altijd geweest, dat heb ik altijd gehad. Ik heb veel familie in Turkije, Turken hebben een bepaalde trots. Ik ook."
Van een onderhoud met de KNVB is het niet gekomen. "Nee, er zou een gesprek plaatsvinden, toen ik nog bij Oranje O19 speelde. Het is er niet van gekomen,” aldus Orkun Kökçü.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 5009
-: 0
R: 9618
Level 5

Met andere woorden. Turkije is 2e keuze.


+: 3260
-: 0
R: 5195
Level 5

Of hij speelt beide kanten om de problemen die Ziyech had te voorkomen. Dit is geen UFC, alle gesprekken en interviews zijn van te voren bekend.+: 3184
-: 10
R: 8764
Level 5

Helal olsun kartalima

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen