Overmars: "Ik vind Ziyech beter dan Mesut Özil"


akler
Het einde van de transfer van Matthijs de Ligt is in zicht’’, zegt Marc Overmars tijdens het trainingskamp van Ajax in Bramberg am Wildskogel. Maar het is nog rustig rond Hakim Ziyech. Ook Overmars vindt dat opvallend. 

,,Ik verbaas me er wel een klein beetje over dat het rond Ziyech nog zo rustig is. Ik vind dat hij elk jaar beter is gaan spelen en zijn statistieken zijn uitzonderlijk goed. Daar kijken toch heel veel clubs steeds meer naar. Die kijken meer naar de cijfers dan naar wat hij allemaal laat zien en wat er om hem heen gebeurt. 
“Ik vind Ziyech beter dan Mesut Özil. Ik zou zeggen: verkoop hem en voor de helft haal je Hakim. Maar ze hebben niet naar me geluisterd, haha. Het zou dus zomaar kunnen dat hij bij Ajax blijft,’’ aldus Overmars.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 5734
-: 0
R: 9093
Level 5
+1

Momenteel wel ja, maar Ziyech zal nooit beter worden dan 'prime' Özil en ik hoop dat Özil een goed seizoen kan neerzetten, alleen om iedereen de mond te snoeren.

Ik wil niets wegnemen van Ziyech, maar Özil kan die statistieken ook halen in de Eredivisie..


+: 1388
-: 10
R: 3051
Level 5

Je bent al de 1e die erin trapt. Als hij beter zou zijn dan Ozil, was hij allang overgenomen.+: 664
-: 0
R: 1407
Level 5
+1

Ziyech is zwaar overrated. Er komt super veel dreiging van hem af maar het wordt niet echt wat vaak. Zijn schoten zijn ook super slecht hard maar niet gericht vaak over en naast. Bekijk de statistieken maar eens van zijn schoten. Verder heeft die wel het inzicht maar niet het vermogen om de bal daar te krijgen.

In de eredivisie is het allemaal leuk en aardig met al die ruimte. Maar in de BPL, Bundesliga en Ligue 1 gaat hij niks doen. Hij zou alleen kunnen slagen in La Liga want daar verdedigen ze ook zo belabberd slecht.

Ziyech beter dan Özil? Zeker niet. Maar in de vorm van Özil nu zou je wellicht meer aan Ziyech hebben.


+: 9
-: 0
R: 41
Level 1

Ziyech is een prima speler, ik vind hem ontzettend passen bij een club als Napoli.

Echter is Ajax momenteel van wereldniveau. Adamlar Juventus’e ve Real Madrid’e kafa tuttular.

Hakim ziejetsj is ook samen met Blind en Tadic een van de grootverdieners bij Ajax. Hij heeft het prima naar zijn zin.

Nog een jaartje bij Ajax harram degildir yani.


+: 9
-: 0
R: 41
Level 1

Daarnaast dient Özil te verkassen naar een andere club, bijvoorbeeld Chelsea. Demedi demeyin. Zeker nu Hazard ook weg is, kunnen zij zeker creativiteit gebruiken.


+: 28
-: 0
R: 144
Level 3

Ziyech is gevaarlijke op veld
Maar ozil kan 2-0 achterstand veranderen in 2-3 zo gevaarlijke speler is da+: 44
-: 0
R: 266
Level 3
T32

hahaha goeie jonge Marc

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen