"Geen Galatasaray, maar hij kiest voor PSV!"


abruum
De Portugees Bruma (voluit Armindo Tué Na Bangna) is hard op weg naar PSV.
Het is de bedoeling dat de vleugelaanvaller vandaag nog afreist naar Eindhoven en vervolgens direct een medische keuring ondergaat.

De zevenvoudig Portugees international voegde zich op jonge leeftijd bij Sporting Portugal en koos in 2013 voor een transfer naar Galatasaray. Na vier seizoenen verliet hij de Turken voor RB Leipzig, maar in Duitsland slaagde hij er niet in onomstreden te worden in de voorhoede.

In Eindhoven wil Bruma zichzelf herpakken na een matig seizoen. Zijn komst naar het Philips Stadion kondigde zich enkele dagen geleden al aan. PSV toonde in het verleden al belangstelling voor Armindo Tué Na Bangna, zoals de aanvaller voluit heet, maar greep toen mis.

“Hij kiest voor PSV!", zegt zaakwaarnemer Catio Baldé over Bruma. Volgens Baldé zal de Portugese vleugelspeler woensdag aankomen in Eindhoven en zal de medische keuring niet lang op zich laten wachten. 

Momenteel staat Bruma onder contract bij RB Leipzig en hij zal rond de 15 miljoen euro moeten kosten. Ook zijn ex-club Galatasaray toonde interesse in een huurdeal maar Leipzig ging niet akkoord met het voorstel en wou transfersom innen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 683
-: 0
R: 2056
Level 5

Volgens mij ging hij naar Fc Porto als ik me niet vergis


+: 3380
-: 10
R: 9195
Level 5

Nee PSV

Hij dacht, nooit meer terug naar die corrupte Fransen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen