'Barcelona haakt af, United wil 14 miljoen euro jaarsalaris betalen aan De Ligt'


adif
Een transfer van Matthijs de Ligt naar FC Barcelona lijkt momenteel ver weg, meldt althans Diario Sport donderdagmiddag. Volgens de Catalaanse sportkrant begint het ernaar uit te zien dat de toekomst van de aanvoerder van Ajax níet in Camp Nou ligt.

Sport plaatste De Ligt woensdag op de voorpagina met de mededeling dat de negentienjarige verdediger vermoedelijk nog deze week de knoop doorhakt over zijn toekomst. Barça probeert De Ligt uit alle macht te overtuigen van het sportieve project, maar vooralsnog heeft zaakwaarnemer Mino Raiola de eis van veertien miljoen euro per seizoen niet laten zakken.

Volgens SPORT zou Manchester United de 19-jarige verdediger een contract aanbieden waarbij hij 14 miljoen euro per jaar kan gaan opstrijken.

De Mancunians willen echter wel de hoofdprijs betalen en de Golden Boy-winnaar van 2018 een jaarsalaris van 14 miljoen euro per jaar, oftewel 269.000 euro per week willen betalen, waarmee De Ligt direct een van de best betaalde spelers van de club zou worden.

Alleen Alexis Sanchez (390.000 per week) en Paul Pogba (320.000 per week) verdienen op dit moment meer.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Die Raiola verneukt de toekomst van die talenten, hij draait door, straks wilt niemand meer met hem zaken doen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen