Officieel: Ajax legt Turks toptalent Naci Ünüvar vast


naciunuvar
Ajax heeft wonderkind Naci Ünüvar vastgelegd tot 2022. Dat meldt de Nederlandse topclub via de officiële kanalen.
Naci Ünüvar is een 15-jarige Turkse Nederlander die in Zaandam geboren is. Op 13 juni wordt hij 16. Er zaten veel Europese grootmachten achter Ünüvar, maar hij besloot toch in Amsterdam te blijven. De aanvallende middenvelder van Ajax verwierf bekendheid door als 14-jarige uit te blinken op de jaarlijkse Future Cup. Afgelopen zondag werd Ünüvar met Oranje Onder-17 Europees kampioen. Dit seizoen speelde Naci Ünüvar zijn wedstrijden voornamelijk in de Onder 19 en Onder 17-teams van Ajax waar hij 4 goals en 3 assists maakte. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 8
-: 0
R: 85
Level 2

Deze jongen kan echt goed voetballen Ma sha Allah.

In sha Allah kiest hij later voor Turkije!

Hoop dat hij alleen maar beter wordt.


+: 725
-: 0
R: 1360
Level 5

Deze jongen is echt heel goed. Als hij en kokcu uit voor Turkije dan hebben we een eng middenveld over 5 jaar+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Helaas met het beleid die tff voert ben ik bang dat we dit soort spelers kwijt raken zoals dat met ozil en gondogan oa het geval was


+: 1051
-: 0
R: 2135
Level 5

Dit wordt echt een grote Inshallah. Hij heeft laatst nog met Ajax O19 tegen Sparta O19 gespeeld met 2 hele belangrijke goals voor kampioensschap. Mijn gevoel zegt ook dat hij voor Nederland gaat kiezen. Dat is ook wel beter voor zijn carriere eerlijk gezegd. Turkije zou natuurlijk ook mooi zijn maar dan zal hij zich naar mijn mening niet zo ontwikkelen als dat die bij het Nederlandse elftal zal ontwikkelen


+: 19
-: 0
R: 102
Level 3

ontwikkelen doe je bij een club niet bij de nationale elftal, als je bedoeld in de schijnwerpers spelen dan is dat een andere verhaal.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen