'Chelsea gaat 40 miljoen euro neerleggen voor AJAX-aanvaller Neres'


aners
Chelsea gaat zich richten op David Neres, aldus The Sun. Eigenlijk had de club uit Londen de zinnen gezet op Luka Jovic, maar de aanvaller van Eintracht Frankfurt lijkt naar Real Madrid te gaan vertrekken. Plan B lijkt dus David Neres te zijn.

The Blues hebben een transferverbod van de FIFA aan hun broek hangen, maar dat lijkt hen er niet van te weerhouden om spelers te benaderen. Ze zijn in beroep gegaan tegen die beslissing en oriënteren zich dus volop. De Engelse topclub is bereidt om 40 miljoen euro neer te leggen voor de 22-jarige Neres.

Neres heeft zijn tweede volledige seizoen namens Ajax achter de rug. In september verlengde hij zijn contract, waardoor hij nog tot medio 2022 vastligt in Amsterdam.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 42
-: 0
R: 167
Level 3

Chelsea heeft wen transferbannnnn nnnn!


+: 2417
-: 0
R: 2653
Level 5

Dat boeit tv.net niet denk ik+: 756
-: 20
R: 1620
Level 5

Neres Türk len mq.


+: 44
-: 0
R: 267
Level 3
T32

Neresi turk?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen