Belangrijke mededeling

 

FC Twente is kampioen en keert na een jaar terug naar de Eredivisie


afce
FC Twente is kampioen geworden van de Keuken Kampioen Divisie en keert na een jaar afwezigheid terug in de Eredivisie.
Thuis tegen Jong AZ werd er met 0-0 gelijkgespeeld, maar nummer twee Sparta verloor op bezoek bij Jong PSV. Met nog drie wedstrijden te gaan is Twente daardoor niet meer in te halen.
 
Twente maakte in de kampioenswedstrijd geen goede indruk. Jong AZ kreeg in de beginfase via Tijjani Reijnders en Jamie Jacobs zelfs twee goede kansen. Twente werd via de Spanjaard Aitor Cantalapiedra in de 17e minuut voor het eerst gevaarlijk.
 
Ook na rust moesten de fans van Twente er lang rekening mee houden dat het titelfeest nog even zou worden uitgesteld. De treffer van Zakaria Aboukhlal van Jong PSV tegen Sparta zorgde voor grote opluchting. FC Twente was tien minuten voor tijd via Peet Bijen nog dichtbij de overwinning, maar de verdediger kopte de bal net naast. Kort daarna maakte Jong PSV de 2-0, waarmee de titelstrijd definitief was beslist.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen