Enes Ünal staat voor tien miljoen op verkooplijst, maar mag terugkeren voor 20 miljoen

eense
Aan het verblijf van Enes Unal bij Manchester City is definitief een einde gekomen. Althans dat melden diverse Turkse kranten.
De Turkse international werd dit seizoen verhuurd aan FC Twente.
 
Enes Unal keert deze zomer terug naar City en wordt waarschijnlijk verkocht door de Engelse topclub. Enes Unal komt volgens de Turkse pers niet meer in aanmerking voor een tweede huurjaar bij FC Twente. De Turk zou bij de Engelsen op de nominatie staan om verkocht te worden voor tien miljoen euro. City zou volgens de Turkse bladen een clausule in het contract van Unal willen zetten om hem voor 20 miljoen euro terug te kunnen kopen.
 
Zijn zaakwaarnemer liet onlangs al weten dat zo'n twintig clubs hebben geïnformeerd naar de mogelijkheden. 
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (7) 


+: 525
-: 0
R: 1097
Level 5
+3

FENERBAHCE BASKETBOL FINALDE GENCLER :anons:


+: 1231
-: 0
R: 3706
Level 5
+1

hahahahaahah deze site heet turksVOETBAL

En met voetbal staan jullie 4e en gaan jullie zonder prijzen het seizoen afsluiten met gemiddeld 5000 toeschouwers :D :D :D


+: 525
-: 0
R: 1097
Level 5
+1

Bir turk olarak steun verseydin avrupa spor maclarinda , ama belliki oyle biri degilmissin. :lol:+: 773
-: 10
R: 1212
Level 5

Haha besiktas enige sport waar jullie goed in zijn :lol: anderen sporten zijn jullie allemaal omver gespeeld door Fener Basketbal volleybal noem maar allemaal op [****] is helemaal omver gespeelt in 4/5 sporten van Fenerbahce


+: 773
-: 10
R: 1212
Level 5
+1

Enes unal niet naar Turkije komen


+: 181
-: 0
R: 295
Level 3
+1

Enes gaat volgend jaar denk ik gewoon een stapje hogerop. Misschien dat Ajax wel het bedrag kan veroorloven. Die hebben onlangs ook Neres gehaald, dus ze kunnen zeker wel investeren in zulke spelers.

Enes doet het super goed in Nederland. Ik denk dat hij dit kan voortzetten en dan zien we hem hopelijk over 3 jaar bij een grote club en wordt hij van vaste waarde bij het Nationale team.


+: 727
-: 0
R: 908
Level 4

Wat ik van de Turkse media verwacht : "GS/FB/BJK Enes Ünal için görüsmelere basladi"

Ik wil echt niet dat hij terugkeert naar Turkije..

Laat hem nog lekker een jaartje voetballen bij Twente..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen