De meest scorende tiener in Europa: Enes Ünal

enesunal2
Enes Ünal hoort in Nederland bij de topscorers van de Eredivisie.
De 19 jarige Turkse aanvaller van FC Twente heeft dit seizoen in 30 wedstrijden 18 doelpunten en 4 assists gemaakt en dit is een uitstekende prestatie. De huurling van Manchester City heeft de meeste doelpunten als tiener in Europa. De nummer twee tiener Kasper Dolberg (Ajax) staat op 14 doelpunten. Ze zijn beide 19 jaar oud.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (3) 


+: 1132
-: 0
R: 1803
Level 5

Enes kan het beste volgend seizoen naar PSV gaan en daar om het kampioenschap strijden. Hij is op dit moment toch wel te goed voor Twente, en dat al op zo'n leeftijd. Hopelijk kan hij nog meer groeien maar als ik hem was zou ik nog minimaal nog een jaar in de Eredivisie blijven. Maar dan wel bij een club als PSV.


+: 8162
-: 0
R: 11223
Level 5

Als je alle doelpunten telt, is Enes niet de meest scorende tiener in Europa. Zelfs niet in Nederland, want in totaal heeft Dolberg er meer.

Als je alleen naar competitiedoelp unten kijkt, kan hij wel op nummer 1 staan. Mbappe heeft er bijvoorbeeld 22 in totaal, maar in de competitie heeft die er maar 12.


+: 756
-: 0
R: 1543
Level 5

Geweldige voetballer, wat een talent!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen