VIDEOGOAL: Cengiz scoort twee keer, levert assist en groet Turkse soldaten

askersel
De Romeinen wonnen met 5-2 van de hekkensluiter en de Turkse aanvaller nam twee doelpunten en een assist voor zijn rekening.
AS Roma passeert Lazio zo op de ranglijst en bezet momenteel de vierde plaats in de Serie A.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (3) 


+: 237
-: 0
R: 570
Level 4

Italyan antrenor mi haksiz cikti, yoksa Fatih Terim'mi?


+: 388
-: 0
R: 551
Level 4

Och wat weet fatih terim van voetbal. Hij moet zijn eigen bezig houden met voetbal in Turkije, daar kan hij succesvol zijn.

Hij wilt cengiz zijn carrière verpesten blijkbaar, welke ploeg speelt nog met een echte nummer 10 in Europa. Er zijn niet zoveel ploegen meer. Bovendien is cengiz zeer snel en heeft hij een goeie linker zoals de goal die we hier zien. Als flankspeler kan die zomaar tussen de 40 en 80 miljoen euro waarde hebben als hij een vaste waarde bij roma kan worden.


+: 219
-: 0
R: 710
Level 4

Wat kan deze jongen heerlijk voetballen als hij zich blijft ontwikkelen dan wordt die zeker wereldtopper , begrijp niet dat militakim moeite heeft te presteren als je zo veel goede spelers hebt rondlopen dit is puur gebrek aan taktiek

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen