Turks talent Cengiz Ünder neemt AS Roma op sleeptouw

cengizunderyeah
Cengiz Ünder heeft zijn vorm te pakken in Italië.
De 20 jarige Turks toptalent neemt AS Roma de afgelopen tijd op de sleeptouw. Vorige week maakte hij de winnende treffer tegen Hellas Verona en deze week was hij tegen Benevento met 2 goals en 1 assist de man van de wedstrijd. Na zijn doelpunt maakte hij een soldatengroet uit respect voor de Turkse soldaten die een operatie uitvoeren in Afrin (Syrië) om de regio terroristvrij te maken. Cengiz Ünder heeft dit seizoen in 17 wedstrijden 3 goals en 1 assist gemaakt bij AS Roma. De afgelopen 4 speelweken heeft hij elke wedstrijden meer dan 70 speelminuten gekregen.
Artikel delen met vrienden:
Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen