Juventus maakt deze torenhoge transfersom voor Merih Demiral bekend


amerihe
Afgelopen zomer maakte Merih Demiral voor 18 miljoen euro de overstap van Sassuolo naar Juventus.
Zijn transferwaarde was begin van het seizoen nog 25 miljoen euro. Daar zal vandaag geen enkele geïnteresseerde club Juventus nog mee kunnen overtuigen.

Volgens Andrea Agnelli, voorzitter Juventus wil de Italiaanse topclub nu een bedrag van 50 miljoen euro voor de Turkse international. Manchester United was afgelopen zomer geïnteresseerd, maar sloeg toen niet toe.

Intussen zou ook Real Madrid, Arsenal en AC Milan interesse hebben in Demiral. Tot een concreet bod kwam het evenwel nog niet.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 731
-: 0
R: 2438
Level 5

Best bizar dat ze hem geen speelminuten geven maar wel die pannenkoek Rugani, maar aan de andere kant wel 50 miljoen durven te vragen.


+: 358
-: 0
R: 720
Level 4

Met een beetje verstand kan Tottenham hem ook kopen voor 30-35 miljoen. Juventus laat hem niet eens spelen inderdaad. Als Bonucci en zelfs Rugani voorrang krijgen weet je hoe laat het is.+: 275
-: 0
R: 478
Level 3

Dit bedoelde ik dus. Juve laat hem echt niet effe in de winter gaan. Vooral niet net voor het EK waar zijn waarde nog meer zal stijgen.

We moet 100% proberen om hem tot de zomer te huren. Met Luyindama missen we echt een belangrijke speler achterin.


+: 165
-: 0
R: 430
Level 3
+1

Jaman en wij moeten 100% proberen om ramos te huren tot de zomer.


+: 275
-: 0
R: 478
Level 3
+1

Want Ramos is ook de jonge 3e/4e verdediger bij Real die broodnodig minuten moet maken natuurlijk. Geniale vergelijking.


+: 165
-: 0
R: 430
Level 3
+1

Senin sacma reactiene ancak okadar sacma bir reactie verebilirdim

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen