AS Roma haalt Mert Çetin van Gençlerbirliği door de medische keuring


mertcetin
AS Roma staat op het punt om nog een Turkse voetballer binnen te halen.
De Italiaanse topclub heeft Mert Çetin van Gençlerbirliği medisch gekeurd. Het afgelopen seizoen heeft Mert Cetin in 26 wedstrijden 1 goal gemaakt. Verwacht wordt dat de 22-jarige Mert Çetin een 5-jarig contract gaat tekenen bij AS Roma.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 10
-: 0
R: 50
Level 1

jammer, had hem graag bij Fener willen zien.


+: 1183
-: 10
R: 2217
Level 5
+2

Nou, Demiral, Ozan Kabak, Kaan Ayhan, Caglar, en nu deze Mert, Turkije zit de komende 10 jaar wel goed centraal achterin. Niet te geloven dat we tot vorig jaar met het duo Serdar-Topal speelden.+: 10
-: 0
R: 50
Level 1
+2

Dat duo met Serdar en Topal is was te danken aan de breinloze overhypte 'iMpARatoR' Matih Merim.


+: 1942
-: 0
R: 4604
Level 5

Wens je veel succes Mert! Ik hoop oprecht dat je je in de wolken speelt daar.

Snap nog steeds niet dat de sukkels in TFF buitenlandersli miet goedkeurt, de goeie spelers vertrekken toch naar het buitenland zoals o.a. Ozan Kabak, Cengiz Under, Enes Unal, Merih Demiral en hij!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen