AS Roma wil verlengen met Cengiz: gesprekken begonnen'


assrom
AS Roma hoopt het contract van Cengiz Under open te breken en te verlengen. Het management van de 22-jarige aanvaller van Cengiz is daar met de clubleiding van de Italianen in gesprek.

Dat meldt zaakwaarnemer Ramadani. Cengiz kan zijn verbintenis dus verlengen. Deze zomer stond hij nog in de belangstelling van enkele topclubs zoals Bayern, maar die transfer kwam er uiteindelijk niet. Cengiz heeft het goed naar zijn zin in Roma en wacht rustig af wat de uitkomst is van de gesprekken tussen zijn zaakwaarnemer en AS Roma.

“Gesprekken verlopen goed met AS Roma. We proberen er samen uit te komen. De Italiaanse club heeft ons bod geaccepteerd en wil dus verlengen met Cengiz. Er zijn nog kleine details,” aldus Ramadani.

Momenteel ontvangt Cengiz 1 miljoen euro per jaar en gaat per direct 2 miljoen euro per jaar ontvangen. Zijn gelimiteerde transferclausule komt van 35 naar 60 miljoen euro te staan in zijn contract.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen