Juventus eist 40 miljoen euro van AC Milan voor Turkse verdediger


amerise
Juventus had Merih Demiral enkele weken geleden vastgelegd.
De 21-jarige centrale verdediger kwam voor achttien miljoen euro over van Sassuolo, dat de Turk het afgelopen half jaar huurde van Alanyaspor en vervolgens de optie tot koop lichtte.

In de veertien Serie A-duels die Demiral voor Sassuolo speelde, maakte hij een dusdanig goede indruk dat hij Juventus overtuigde om hem te kopen. Ook Atlético Madrid zou interesse hebben gehad in de verdediger, maar de kampioen van Italië sloeg toe.

Demiral, die kort geleden nog een contract voor vier jaar tekende bij Sassuolo, ligt nu tot medio 2024 vast bij De Oude Dame.

AC Milan zou navraag hebben gedaan over een eventuele huurdeal voor de verdediger, maar dat idee werd al snel naar de prullenbak verwezen door Juventus, dat niet wil praten over een tijdelijke transfer van Demiral. Juventus eist 40 miljoen euro van AC Milan voor Merih Demiral.

De zesvoudig international van Turkije kwam uit de jeugdopleiding van Fenerbahçe en stapte in 2016 over naar het Portugese Alcanenense.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 683
-: 0
R: 2055
Level 5

InsAllah word die basis speler van mijn 2e club Juventus samen met De Ligt mooie sterke duo centraal


+: 1446
-: 0
R: 2178
Level 5
+1

Onze jeugdopleiding maakt veel clubs beter behalve wij kunnen er niet van profiteren...

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen