Merih Demiral: “Cristiano Ronaldo speelt bij Juventus”


merihdemiral
Merih Demiral, de kersverse transfer van Juventus heeft onlangs de onderstaande de uitspraken gedaan.
“Ik wil mijn land met trots vertegenwoordigen bij Juventus. Ik ben wel een beetje nerveus. Ik ga de mensen die in mij vertrouwen niet teleurstellen. Cristiano Ronaldo speelt bij Juventus. Er spelen andere waardevolle voetballers. Er zijn veel dingen die ik van hun kan leren. Elke kleine kind heeft dromen om voor een grote club te spelen. Ik ben blij dat mijn droom is uitgekomen. Ik wou altijd al in Europa voetballen. Mentaal ben ik er klaar voor. Ik ben blij dat ik dit in een korte tijd heb gerealiseerd.”

Merih Demiral maakte onlangs voor 18 miljoen euro een overstap van Sassulo naar Juventus.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 72
-: 0
R: 272
Level 3
+1

Er is een zin als “ik wil mijn land met trots vertegenwoordig en bij Juventus” maar jullie kiezen zo een titel.. :facpal:


+: 57
-: 0
R: 118
Level 3
+1

Pff groot gelijk heb je+: 5009
-: 0
R: 9618
Level 5

Ronaldo bij Juve? Echt waar joh?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen