Medipol Basaksehir bezig met aanvaller Atsu van Chelsea

atsuss
De 24-jarige Atsu, die door Chelsea werd geleend aan Newcastle United, is in gesprek met Medipol Basaksehir, meldt LigTv. 

Abdullah Avci wilde graag in elke linie een versterking en Medipol lijkt daar dus aan te gaan voldoen. "Wij zijn heel druk bezig met het versterken van de selectie, maar veel mogelijkheden zijn er niet, en dus komen we bij Chelsea terecht", citeert Turkse pers de coach op de persconferentie in Antalya.
"Atsu is een speler die op alle posities in de aanval kan spelen en ook op 10. Hij is een echte kwaliteitsspeler en ik vond dat ik voorin de laatste tijd weinig mogelijkheden had."
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (1) 


+: 1943
-: 0
R: 4239
Level 5

goede speler voor basaksehir, zal zeker een versterking zijn voor basaksehir.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen