'Basaksehir doet bod van 3 miljoen op Burak Yilmaz'

artet
De link tussen Basaksehir en Burak Yilmaz is opnieuw sterker geworden.

De Turken zouden de aanvaller willen overnemen van Trabzonspor. Burak Yilmaz kan tekenen bij Medipol Basaksehir.
 
De Turkse topclub wil na Arda Turan ook Burak Yilmaz strikken. Het bestuur van Basaksehir is serieus bezig om Burak aan te trekken. De spits ligt namelijk ook onder het vergrootglas van Besiktas. 
 
Abdullah Avci kent Burak Yilmaz nog van hun gezamenlijke periode bij Manisaspor en Turkse elftal en ziet Burak als een mogelijke versterking.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (4) 


+: 30
-: 0
R: 73
Level 2

Ik snap niet waarom iedereen Burak zou willen. :facpal: Volgens mij is dit nep.. :-*


+: 322
-: 20
R: 1136
Level 5

Dit is niet nep adebayor word 35 jaar burak is net 32 en zn groote vrienden arda en emre spelen er ook hoezo zou burak dan niet gaan Tek selcuk eksik hepsi tek tek OCCC .


+: 277
-: 0
R: 770
Level 4

Basak neemt alle spelers van de grote 3 hun selectie bestaat alleen maar uit ex gs fb en bjk+: 15
-: 0
R: 112
Level 3

Heeft er een paar klopt, wilt meer exitspelers van de grote 3-(4),klopt. Maar bestaat alleen uit ex gs en fb en bjk is dikke bullshit. Niemand heeft dit tegen GS zitten roepen toen we de helft van Trabzon binnenhaalde.. Burak is beter dan Saldado en Negredo in mijn ogen. Overigens kan ik wel zeggen dat het 5 spelers heeft die ooit bij de grote 3-(4) hebben gespeeld.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen