“Arda Turan heeft het systeem van Basaksehir ontregeld”

ardamilli
Fatih Altaylı, sportcommentator van BloombergTV heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.

“Arda Turan heeft op sommige moment heel goed gespeeld. Bij die moment zeg je echt, wat is Arda Turan een goede voetballer, maar hij heeft tot nu toe zijn stempel nog niet weten te drukken op een wedstrijd. Hij kan niet doen wat Emre doet. Emre is niet een maestro, hij leidt zijn team. Arda Turan heeft het systeem van Basaksehir ontregeld. Arda Turan is de duurste voetballer van Basaksehir. Hij verdient 6 miljoen euro per jaar. Als ik dit heb gehoord, hebben zijn teamgenoten dit zeker gehoord. Arda Turan lijkt de spelers van Basaksehir te hebben gestoord. De spelers zullen wel niet denken: “Wij maken deze club kampioen hij verdiend het meest. Waarschijnlijk heeft Emre hier ook veel last van.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (3) 


+: 237
-: 0
R: 570
Level 4

cunup deyyus


+: 1013
-: 0
R: 3210
Level 5

Arda liet Isla gewoon zorgeloos voorgeven bij de 2-0, en is niet de snelle buitenspeler die in IBB systeem normaal speelt.. Zinloze en domme transfer van beide kanten..

Maar vergeet niet dat ze Epureanu,Mossor o en Emre misten


+: 1528
-: 0
R: 3023
Level 5

Hehehehe aq Arda Turani. Şimdi bir de sırtar hadi.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen