Zaakwaarnemer Bruma ontkent snelle terugkeer naar Galatasaray

abruimis
Bruma gaat Leipzig deze winter niet verlaten. Dat zegt zijn zaakwaarnemer. Belangenbehartiger Catio Balde zegt dat Galatasaray al lange tijd gecharmeerd is van de 23-jarige Bruma, maar dat een huurtransfer er voorlopig nog niet in zal zitten.

"Ik kan bevestigen dat Fatih Terim altijd al fan is geweest van Bruma, maar ik heb geen contact met Galatasaray", zei Balde tegen Turkse pers. "Wat ik jullie kan verzekeren is dat Bruma zich focust op het goed doen bij Leipzig, om de concurrentie te verslaan voor een plek in de basiself. Op dit moment speelt alleen Leipzig in zijn hoofd. De Duitse club geeft hem weinig speelminuten omdat hij moet wennen aan de Duitse competitie." Bruma denkt niet aan een snelle terugkeer naar Istanbul. Hij gaat vechten voor een basisplaats en dat gaat hem ook lukken,” aldus Balde.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (2) 


+: 48
-: 0
R: 334
Level 3

Ik zie hem niet als basis spelen dit seizoen.


+: 42
-: 0
R: 189
Level 3

wie dan.....? :o Bruma is een top speler

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen