Zaakwaarnemer Arda Turan: "Arda heeft met Galatasaray….

amkel
Het is al tijden onrustig rond Arda Turan, die vrijwel elke dag door Turkse tabloids aan een transfer naar Galatasaray wordt gelinkt.

De zaakwaarnemer van de Barcelona ster ontkent dat er gesprekken gaande zijn.
 
Galatasaray zou al een akkoord hebben bereikt met Arda. Ahmet Bulut ontkent hoe dan ook dat de onderhandelingen tussen Arda en Galatasaray al onderweg zijn.
 
"Nee, er zijn veel geruchten geweest, maar Arda heeft met Galatasaray geen akkoord bereikt. Hij heeft nog een contract bij Barcelona en speelt nu dus in Barca. Ik lees dat hij voor 1 jaar gehuurd is aan Galatasaray. Grappig ik weet van niets. Hij heeft een gelimiteerde transferclausule van 40 miljoen euro. Er is geen kans dat Arda naar Galatasaray kan gaan", aldus de zaakwaarnemer tegen ASpor. 
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (1) 


+: 16
-: 0
R: 57
Level 2

ERDEM TURKMEN ERDEM TURKMEN ERDEM TURKMEN ERDEM TURKMEN ERDEM TURKMEN ERDEM TURKMEN GAYSARAYIN AMK FETULLAH GULENIN AMK :by: :bz:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen