WOW!!! Wat een knal van Wesley Sneijder!

asedo
Wesley Sneijder heeft vrijdag in Turkije met een doelpunt een belangrijke bijdrage geleverd aan een 2-0 thuiszege van Galatasaray op Osmanlispor.

Sneijder opende halverwege de eerste helft de score voor Galatasaray. De middenvelder schoot raak met een laag schot vanaf de rand van het strafschopgebied.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (8) 


+: 192
-: 0
R: 438
Level 3

Wesleeeeeeey Sniper :P


+: 727
-: 0
R: 908
Level 4

Knap geschoten maar het is niet zo heel mooi..

Dat Dursun hem weg wil hebben...

14 assists 5 goals...


+: 8162
-: 0
R: 11223
Level 5

Getirin Sneijder kardesime kolay bi rakip, sov yapsin. Leuke statistieken, maar als je er een beetje genuanceerd naar kijkt, 10 van zijn 13 assists zijn tegen zwakke tegenstanders. 2 tegen Bursaspor (0-5), 3 tegen Akhisar (6-0), 2 tegen Rizespor (2-0) en 3 tegen Alanyaspor (5-1).

4 van zijn 5 doelpunten zijn weer tegen zwakke tegenstanders: Bursaspor, Gaziantepspor, Osmanlispor en Alanyaspor. De Sneijder die we gewend zijn maakt het verschil in de moeilijke wedstrijden, maar dat kan hij niet meer opbrengen. Dan is het zinloos dat je zo iemand 4-5 miljoen netto betaald.+: 727
-: 0
R: 908
Level 4

Zo kan je ook over Cenk praten...

8 van de 18 doelpunten zijn penalty's en de rest ook tegen zwakke teams als Rize Adana enzv..

Hij heeft bijna nooit tegen grote clubs gescoord in de lig..


+: 8162
-: 0
R: 11223
Level 5

Zo kan je inderdaad ook over Cenk praten, ware het niet dat Cenk geen 4 miljoen verdient. Cenk was op papier onze 2e spits. Daarnaast heeft hij gescoord tegen GS en Trabzonspor dit seizoen (niet uit penalty's), zijn dat geen grote clubs? Een hattrick tegen Konyaspor, die op dat moment 7e stonden.

Overigens zijn 6 van zijn 18 doelpunten uit penalty's, niet 8.


+: 727
-: 0
R: 908
Level 4

Daar heb je wel een punt mee..

Het is helaas zo dat Sneijder een TE hoge salaris heeft..


+: 8162
-: 0
R: 11223
Level 5

GS zal moeten bezuinigen op de salarissen, anders wacht jullie weer een Europese uitsluiting. En daarvoor zal je 2 of 3 grootverdieners moeten verkopen. Sneijder is daar 1 van. Iemand met een salaris van maximaal 2 miljoen kan ook zijn statistieken neerzetten in Turkije.


+: 77
-: 0
R: 444
Level 3

Hij heeft het nog. Maar zijn salaris is echt te hoog. Wen kunnen beter maar vast naar een vervanger zoeken. Demirbay van Hoffenheim lijkt mij wel geschikt. En hij is ook nog best jong (23).

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen