Wordt hij de nieuwe trainer van Galatasaray?

jesus
Ondanks dat Galatasaray voorzitter Dursun Özbek heeft gemeld dat ze ook het komend seizoen verder zullen gaan met Igor Tudor, wordt er elke dag een nieuwe trainer gelinkt aan Galatasaray.
Dit keer is Jorge Jesus aan de beurt. Volgens de Portugese media is de toekomst van Jorge Jesus bij Sporting onzeker en is een vertrek naar Galatasaray aanstaande. Het bericht luidt zelfs dat er enkele gesprekken zijn geweest tussen beide partijen. Jesus werkt al 2 jaar bij Sporting, maar heeft daar niet echt potten kunnen breken. Hiernaast heeft hij nog een 2 jarig contract waarbij hij nog 16 miljoen euro tegoed heeft van Sporting.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (3) 


+: 2181
-: 0
R: 5116
Level 5

gs moet echt tudor wegsturen anders word het volgend seizoen weer niks, die man is te aggresief voor een club als gs.


+: 2272
-: 90
R: 4841
Level 5
+1

Alleen een ambitieuze buitenlander slaagt in Turkije. Ik zie Mourinho, Ancelotti en Guardiola wel slagen in Turkije puur omdat ze te graag willen slagen. Of ze komen is een ander verhaal.

Galatasaray kan beter voor een Turk gaan. Anders mag je volgend jaar nu al opgeven.


+: 53
-: 0
R: 173
Level 3

Deze man neemt de vloek van benfica mee die moeten ze niet halen. Kan je beter een turkse coach aanstellen. Maar ik zou toch met tudor verder gaan. Constant veranderen van coach levert je niks op hoor. Kijk naar peter bosh en ajax dat liep in het begin ook niet lekker. Stuurde riedewald en tete weg maar vervolgens bereikt hij wel de finale van dr EL. Geduld is gewoon echt nodig

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen