Voorzitter Galatasaray wil geen limiet op de buitenlanderregel

dursunozbek1
Dursun Özbek heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Wij hebben het niet met de TFF over de buitenlanderslimiet gehad. Dit staat nog niet op de agenda. Wij willen dit eerst onderling met de clubs bespreken. Ik ben een voorstander om helemaal geen limiet op te leggen. Wij moeten iets bedenken zodat zowel de clubs als het Turks voetbal geen schade gaat lijden. Als wij het systeem telkens aanpassen, komt het niet ten goede.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (14) 


+: 357
-: 0
R: 682
Level 4
+2

Limiet op de buitenlanderreg el verbetert de kwaliteit van turkse spelers niet. Denk even logisch na. Als je een limiet hebt, ben je verplicht om turken op te stellen. Dus gaan die turkse spelers denken: 'poh, ik wordt toch opgesteld. maakt niet uit hoe ik speel.'

een limiet zorgt er juist voor dat de turkse spelers concurrenten krijgen en beter gaan presteren.


+: 1196
-: 0
R: 2572
Level 5

Niemand is verplicht om alleen maar buitenlanders op te stellen, als je wilt stel je zo 11 of zelfs 18 Turken op in de selectie.

Turkse voetballers die zeuren over dat er geen limiet is, zijn gewoon "voetballers" die veel willen verdienen en weinig willen doen.


+: 1974
-: 0
R: 5866
Level 5

Burak yilmaz die zegt dat zijn vrienden moesten stoppen op 30 jarige leeftijd door de buitenlanders limiet bv. Wat een BS. Zoals je al aangeeft emreB als je niet veel doet om je te verbeteren dan zal je uiteindelijk moeten stoppen en dan de buitenlanders de schuld geven.+: 1196
-: 0
R: 2572
Level 5

De vrienden waar Burak Yilmaz het over had:
Sezer Öztürk
Giray kaçar
Mehmet Topuz
Baki Mercimek
Yasin Çakmak
Gökhan Degirmenci

:P


+: 3358
-: 0
R: 1946
Level 5

Er moet wel een regel komen dat Turkse clubs afhankelijk van hun inkomsten een groot gedeelte moeten investeren in de jeugdopleiding. Daarnaast financien moeten net zo streng zijn als in Nederland.
Het is gewoon schandalig als er 11 buitenlanders staat op het veld in een Turkse clubshirt.

Ik ben groot fan van de Serie A. Geweldig hoe zij het regelen. Altijd weer een groot gedeelte Italianen in de basis van veel kwaliteit.

Ik vrees en verwacht dat Turkije nooit de aansluiting zal vinden met de top. Ondanks de potentie en financiele mogelijkheden.

Turken zijn te lui en te ongestructureer d. Kijken liever naar een buitenlander dan in eigen land iets op te zetten waar je op de lange termijn veel meer aan hebt.

Laten we gelijk ook het nationale volkslied afschaffen. Want. Wie kan het uberhaubt nog meezingen?


+: 1944
-: 0
R: 4248
Level 5

Ik vind dat het gewoon bij 14 gelaten moet worden, Dursun zegt dat er helemaal geen limiet moet zijn maar ozaman boku cikar. Cok yabanci alirlar ve takimlar inanilmaz batar dus 14 is goed, als we 14 houden en als nog turken in onze team willen moeten ze iets brengen met dat van de 21 spelers die geselecteerd word per wedstrijd minimaal 10 turken moeten zijn.
Tijdens turkse bekerwedstrijde n minimaal 7 turken, tijdens europa wedstrijden gewoon alles vrij.

Zo spelen er tenminste zowiezo paar turken tijdens de competitie en vooral turkse beker veel meer turken.


+: 215
-: 0
R: 671
Level 4

We hebben voorheen gezien dat het geen reet heeft geholpen, Turkse bond moet zorgen dat ze zaken op orde hebbe.mischien moeten ze meer aandacht aan de jeugd geven ipv andere randzaken zodat wij in de toekomst onze eige generaties kunnen genereren ipv afhankelijk zijn van Duitse turken (waar overigens helemaal niks mis mee is)alleen zie je ze de keuze vAak voor de land van geboorte maken ipv Turkse elftal waardoor Turkije al heelveel kwaliteit heeft ingeleverd en dat deze gasten voor Duitsland spelen hebben we aan de bond te danken omdat ze niet daadkrachtig genoeg zijn of altijd te laat komen, selecteer die Turkse talenten en laat ze opseminst paar min invallen bij een officieel duel zoals kwAlificatie dan hebben we opseminst garantie voor de toekomst door dat geklooi van ze zijn we al ozil ,Gündogan , can oa allemaal kwijtgeraakt omdat de bond geen inzicht heeft bij dit soort spelers , tff merkt pas iets op als de gasten een transfer naar Madrid maken of eventueel voetballer van het jaar worden dan denken ze nog dat ze kans maken ook, als die buitenlanders limiet weer wordt terug gebracht zal dat tenkoste van de kwaliteit en de waarde van superlig zijn en de Turkse voetbal schiet er alsnog niks mee op. Turkije moet international zoveel mogelijk goed presteren waardoor onze voetballers naam maken en de transfer naar een Europese top of subtop dan pas gaan we groeien eerder niet


+: 92
-: 0
R: 76
Level 2
+1

Voorzitter van Galatasaray EN van de samenwerking van alle clubs. Dit komt goed jongens, Dursun basgan gaat niks laten gebeuren.

Als ie na al die buitenlanders voor een limiet was, was die 100% Fenerli.


+: 515
-: 0
R: 1067
Level 5

Geen buitelanderslim iet !

Maar kijk Altinorde als ik me niet vergis zei de eigenaar ervan dat hij alleen maar turkse spelers zou aannemen in zijn club ! Kijk eens hoe goed ze draaien hopelijk kunnen ze veel spelers verkopen aan europese clubs zoals Cengiz Under.


+: 46
-: 0
R: 237
Level 3

We hebben vanuit ons geschiedenis geleerd dat er verschillende mogelijkheden zijn
Op dit moment is het verstandigste om de 14buitenlanders nog 2seizoenen vast te houden vervolgens verlagen naar 12buitenlanders voor een vaste periode van 4seizoenen
Dit is het gezondste besissing


+: 1876
-: 0
R: 4356
Level 5

Dit zeg je alleen omdat jullie buitenlandse spelers allemaal 30+ zijn en over 2 jaar al gestopt zijn waarschijnlijk. Ik zie Quaresma, Atiba, Medel en Negredo (de koning der 35 doelpunten) niet na 2 jaar voetballen.


+: 347
-: 0
R: 1443
Level 5

Fout begint al bij kleine clubs, Goztepe die na 50 jaar de lig inkomt met het liefst 10 buitenlandse basis. Sanki sampiyonluk icin oynuyorlar, Allah bilir ne kadar borc yaptilar.


+: 352
-: 0
R: 1211
Level 5

Er zijn 3 redenen waarom Turkije momenteel niet succesvol is en dat het afschaffen van de buitenlanders regel niet zou werken.
1. We moeten eerlijk zijn tegen over Turkse spelers. Een groot deel werkt gewoon niet hard. Neem Ozan Tufan als voorbeeld. Getalenteerde jongen, is naar Fener gegaan hemen simardi. Krijgt een Ferrari onder zijn reet en rijdt met zijn bak vaker nAar een kebabci dan trainingsveld. Hoe kan een professionele voetballer die leeft van voetbal dik zijn? Die gasten trainen elke dag, is zijn calorie intake dan echt zoveel? Kijk die bulgaarse of roemeense linksback van Gala of bv een Quaresma gewoon 1 bonk spier die leven voor hun sport. Turkse voetballers weten dat ze makkelijker geld verdienen in turkije, daarom gaan ze ook niet naar het buitenland, daar zou namelijk een Ozan Tufan echt niet weg komen met zijn kilo's.
2. Fans moeten meer geduld hebben met (Turkse) jonge spelers. Men verwacht dat er Messi's of Ronaldo's opstaan in Turkije terwijl onze jeugd infrastructuur gewoon slecht is. Als er 1 minuten maakt en speelt niet goed dan wordt ie afgemaakt. Verder moeten trainers beoordelen op basis van kwaliteit ipv prijs kaartje. Of nog erger wens van voorzitter.
3. De Bond zelf, ze zijn corrupt als de pest. Oude Spelers spelen die op bank zitten en niet in vorm zijn. Omdat hun managers het kunnen regelen. We hebben een super getalenteerde spelers maar we moeten eerst verliezen van Oekraine en onze kanzen bijna verspillen voordat we echt getalenteerde spelers gaan laten spelen.


+: 1287
-: 0
R: 1523
Level 5

Dursun heeft gelijk. Wereldkampioen Duitsland heeft geen limiet. Europees kampioen Portugal heeft geen limiet. Maar waarom zijn ze wel successvol? Omdat er daar een structuur in het voetbal zit. Bij ons is het los zand. Weinig sportscholen, weinig kansen, te veel corruptie (parasi olan giriyor takima) en meer. Daarom stagneert Turkije al jaren. Met een buitenlanders limiet hou je europees success tegen (niet dat het er nu is maar Basak en Besiktas zijn goed op weg). Met 11 Turkse spelers in de CL wordt je een avaraj takimi.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen