Voorzitter Galatasaray ontkent transfer: "Hij is niet te koop"

ahijs
Dursun Özbek, de voorzitter van Galatasaray, heeft ontkent dat Galatasaray hun topspeler Badou N’Diaye aan een club uit de Premier wil  verkopen.
Een aantal Engelse clubs willen de middenvelder van Galatasaray graag aan de selectie toevoegen, maar Galatasaray werkt daar vooralsnog niet aan mee.
 
Tijdens een persconferentie ontkende de voorzitter contact met een club te hebben over een transfer. ”Als er twijfels over bestaan, wij willen N’Diaye niet verkopen”, zei de voorzitter van Galatasaray. ”Hij is belangrijk voor de club en dat weten we maar al te goed.
 
Galatasaray zit al enige tijd in een financiële crisis. Enkele grote transfers zouden daarbij enorm helpen. Galatasaray luistert daarom alleen als een club bereidt is ruim 15 miljoen euro te betalen.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (2) 


+: 14
-: 100
R: 114
Nieuw

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 149
-: 0
R: 375
Level 3

‘ Galatasaray zit al enige tijd in een finaciele crisis.’

Lol farkindamisiniz Galatasaray borclarini cogunu sildi siz haleeen devam ediyonuz amk

Bjk/fb batmak uzere

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen