“Vanaf nu zullen wij dit soort wedstrijden spelen”

fatihterimnoo
Fatih Terim, de trainer van Galatasaray heeft na de gewonnen wedstrijd tegen Konyaspor de onderstaande uitspraken gedaan.
“Wij hebben tijdens de wedstrijd alles meegemaakt. Het was een prachtige wedstrijd. Wij zijn de wedstrijd met 1-0 achterstand begonnen. Wij hebben aanvallend alles gedaan wat wij konden doen. Wij hebben alle risico’s genomen. Konyaspor hoort eigenlijk helemaal niet op die positie. Ze horen veel hoger te staan. Vanaf nu zullen wij dit soort wedstrijden spelen. Grote clubs horen dit soort wedstrijden te winnen. Als het je lukt om dit soort wedstrijden te winnen, wordt je uiteindelijk kampioen.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (1) 


+: 225
-: 0
R: 755
Level 4

Dogru soyledin hocam :yeah:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen