Transferupdate Galatasaray (11 augustus 2017)

gslogo
Hieronder volgt een transferupdate voor Galatasaray.

Selcuk Inan:
Trabzonspor heeft met Birmingham voor 4,5 miljoen euro een akkoord bereikt voor Ogenyi Onazi. Het gat wat Onazi achterlaat wil Trabzonspor vullen met Selcuk Inan. Galatasaray wil graag af van het torenhoge salaris van de 32 jarige middenvelder. De onderhandelingen tussen alle partijen zijn gaande.
 
Sinan Gümüs:
Galatasaray had met Benfica een akkoord bereikt voor 3,5 miljoen euro, maar op het laatste moment heeft de Portugese club kenbaar gemaakt dat ze niet geïnteresseerd zijn in Sinan Gümüs. Galatasaray denkt dat het een tactiek is om zijn transfersom te verlagen. De onderhandelingen zijn nog gaande.
 
Arda Turan:
Ondanks dat Dursun Özbek heeft aangegeven dat ze geen gesprekken hebben gevoerd voor Arda Turan, meldt CNNTürk dat er wel degelijk gesprekken worden gevoerd om Arda Turan op huurbasis over te nemen van Barcelona.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (1) 


+: 52
-: 0
R: 96
Level 2

Wat hebben Turkse clubs toch met spelers boven de 30 jaar..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen