'Transfer Asamoah ver weg; clubs komen er niet uit'

atete
Galatasaray en Juventus hebben in tegenstelling tot eerdere berichtgeving in Turkse media, nog geen akkoord bereikt over Asamoah. Dit meldt Turkse media. De linksback wil zelf graag naar Istanbul verkassen. 

Ook Galatasaray-trainer Fatih Terim bevestigde dat een transfer van Asamoah ver weg is. “Transfer van Asamoah lijkt ver weg. We kijken nu naar alternatieven en goedkope spelers. Ook moet de speler passen in onze spelsysteem en dat is niet makkelijk,” aldus Terim.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (8) 


+: 339
-: 10
R: 876
Level 4

ik had ook gelezen dat gala voor bernard een voorcontract had aangeboden daarmee kan hij belhanda vervangen zonder er voor te hoeven betalen


+: 4173
-: 10
R: 7189
Level 5

Akıl var mantık var bu adam gs gelmezzzz.


+: 339
-: 10
R: 876
Level 4

niye gelmez olm+: 238
-: 100
R: 1171
Level 5

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 15978
-: 0
R: 16356
Level 6

He ze hebben niks anders te doen ze gaan op een wedstrijd van 5 jaar geleden haten. Het is geen Galatasaray die in elke situatie het verleden erbij betrekt. Adamlar kupa’ya kupa demiyor. Wereldteam en dan gaan ze denken aan de wedstrijd van 5 jaar geleden :roll:

Tiner


+: 15
-: 0
R: 112
Level 3

Sen nediyon haat aan elkaar, rook wat minder jointjes broeder. Stop met zo'n nutteloze speculaties te maken. Het gaat hier om geld, wie genoeg in petto heeft kan alles van iedereen kopen.. dus kom niet met je onzin dat gs en juve elkaar haten, juve ligt er al sinds die dag nietmeer wakker van, adamlar 1 topspelerlerini satip bizim butun 11'i alir amk


+: 157
-: 0
R: 583
Level 4

We hebben nu nog meer ruzie na die nieuwe geplaatste foto van Juventus van asamoah expres om ons te triggeren nieuwe vijand klaar en wat zeg deze amk fener het gaat er om of hij in de winterstop komt in de zomer komt die sws maar jij kijkt/leest geen transfernieuws


+: 157
-: 0
R: 583
Level 4

Tiner* bedoel ik in plaats van fener

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen