'Stoke City verhoogt bod tot 20 miljoen euro'

anidid
Hurriyet en Britse media maken vandaag melding van de concrete interesse van Stoke City in middenvelder N’Diaye.
Volgens de Turkse krant zou er al een bod van vijftien miljoen euro zijn geplaatst enkele dagen terug.
 
Hurriyet weet dat het eerste bod van Stoke City is geweigerd door het bestuur van Galatasaray. Daarom zou Stoke City nu liefst 20 miljoen euro bieden voor N’Diaye: 15 miljoen euro vast en daarbovenop nog 5 miljoen euro aan bonussen. Meer info volgt…
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (7) 


+: 8164
-: 0
R: 11224
Level 5
+1

Als Stoke hem zo graag wilde, hadden ze hem in de zomer wel gehaald voor minder dan de helft van dat bedrag. En Ndiaye heeft tot nu toe niet heel veel laten zien bij GS, mede door Tudor, dus ik zie ook geen reden waarom zijn waarde opeens zoveel zou zijn gestegen.

Als je naar het aantal goals van hun spitsen en de plek op de ranglijst kijkt, hebben ze eerder een veel scorende spits nodig of wat verdedigende versterkingen. Stoke heeft de meeste tegendoelpunten van de competitie en hun 3 spitsen hebben in totaal 7 doelpunten tot nu toe. Die mensen bij Hurriyet kunnen beter even de statistieken er bij pakken voor ze weer wat verzinnen.


+: 528
-: 20
R: 1324
Level 5

1 seizoen el,eerste seizoen bij een goede ploeg en dan zegmaar 20 mil. 1 gol 2 assists, stats zijn niet alles , maar voor 20 miljoen moet dit wel beter zijn.


+: 339
-: 10
R: 876
Level 4

Voor 20 mil mogen ze alle fb middenvelders+: 773
-: 10
R: 1212
Level 5

Haha hij beschouwt Valbeuna en Guilano , Guilano is all meer waard dan gaysarays hele middenveld :D


+: 7
-: 0
R: 37
Level 1

Wie hebben jullie op het middenveld? Afgeschreven Fernando? Sikeci Belhanda? Ndiaye van Osmanlispor? Xelcuk Inan (gazma)?


+: 48
-: 0
R: 334
Level 3

Fernando en Ndiaye is tenminste meer waard dan jou team.


+: 1132
-: 0
R: 1808
Level 5

20 miljoen is jullie hele selectie waarde dus hou maar je bek amk

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen