Selcuk Inan mag in winterstop transfervrij vertrekken bij Galatasaray

selem
Galatasaray neemt in januari hoogstwaarschijnlijk afscheid van Selcuk Inan. De middenvelder gaf zelf te kennen dat hij wil vertrekken uit Istanbul, waarop de clubleiding aangaf het verzoek te honoreren.

'Ik snak naar een terugkeer naar Trabzon', zei Selcuk Inan in zijn omgeving. 'Ik wil weer regelmatig in het eerste aan spelen toekomen. Dat gaat bij Galatasaray op korte termijn niet gebeuren. Ik wil alleen maar denken aan het weer spelen in de hoofdmacht, maar ik moet afwachten wat er in de komende transferperiode gebeurt.'
 
Volgens Sabah heeft Galatasaray de middenvelder laten weten dat hij in de winterstop mag vertrekken. Selcuk zou al in gesprek zijn met Trabzonspor.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (7) 


+: 1164
-: 0
R: 1696
Level 5

Werd tijd, wat een matige voetballer, nooit goed geweest eigenlijk.


+: 1876
-: 0
R: 4356
Level 5

Reminder: Selcuk vurduuuu gol oldu vs Volkie Tolkie.


+: 1852
-: 100
R: 1656
Level 5
+1

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 14
-: 0
R: 41
Level 1

Allaha cok sükürler olsun. Siiktir lan bu takimdan. Kos kocaman taraftar senden nefret ediyor. Bedankt voor je herinnerigen maar jij kan niet eens in ptt1. Lig spelen met je speelstijl


+: 1944
-: 0
R: 4248
Level 5

Fout van gs nog om hem te houden, alle oude troep weggegooid en je houd hem nog. Ookal doet hij niks verkeerds bij elke fout zullen ze hem de schuld geven omdat hij nog van vroeger is, yani bi bok yapmasa bile ona sucu verirler.


+: 6067
-: 50
R: 9470
Level 5

Eerste 2 seizoenen goed. Daarna geen ballen meer getoond en elke keer op safe spelen: balletjes terug en opzij.


+: 149
-: 0
R: 375
Level 3

[****]sin gitsin pezevenk

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen