Rodrigues baalt: "Ik weet wat ik kan, ben niet gekomen om geld te verdienen"

agary
Garry Rodrigues vervolgt zijn loopbaan bij Galatasaray. De 26-jarige vleugelspeler komt over van PAOK Saloniki.

Rodrigues is zondagavond aangekomen in Istanbul, waar hij ploeggenoot wordt van Nigel de Jong en Wesley Sneijder. Over de transfer- en contractvoorwaarden heeft het Galatasaray van trainer Jan Olde Riekerink nog niets gemeld. De komst van Rodriguez hangt mogelijk samen met het vertrek van Lukas Podolski, die op weg zou zijn naar China.
 
Rodrigues is niet te spreken over de geruchten die momenteel gaan in de Turkse pers.
 
"Ik weet wat ik kan", zegt hij in Turkse pers. "De 26-jarige aanvaller hoopt op verandering na zijn avontuur in Griekenland. "Ik ben hier niet gekomen om geld te verdienen, maar om te spelen en carrière te maken", aldus Rodrigues.
 
Rodrigues verdiende 400.000 euro per jaar bij PAOK en bij Galatasaray gaat hij 1,5 miljoen euro verdienen exclusief wedstrijdpremie en bonussen. De Turkse topclub gaat 3,5 miljoen euro transfersom betalen aan PAOK en 800.000 commissie aan zijn manager.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (3) 


+: 158
-: 0
R: 327
Level 3

LoL iemand die bij griekenland 400k verdient gaat in Tr 1.5m verdienen. Kijk hoeveel geld we uitgeven aan deze spelers, Ik snap ook niet dat Gs fans in istanbul niks doen. Vroeger kon Ua voorzitters laten opstappen en nieuwe laten komen ,trainers laten ontslaan en nieuwe laten komen nu doen ze niks meer .


+: 922
-: 0
R: 2830
Level 5

Ik snap niet dat Gs weer zoveel geld betaalt voor zo een 3e rangs speler en zijn salaris 4x zo hoog maakt..

Besiktas ook met Babel, maar dat is tenminste nog een speler van naam die in vorm was in de Primera Division


+: 1164
-: 0
R: 1695
Level 5

Waarom snap je het niet? GS moet presteren en er is gewoon geen tijd om de ideale speler te vinden. Zo gaat het al jaren in Turkije, paniektransfers omdat niemand geduld heeft, de fans niet, de media al helemaal niet.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen