Officieel: Galatasaray legt Turkse Modric voor 3 jaar vast

gslogo
Galatasaray heeft de Turkse Modric gevonden.
De koploper van de Süper Lig heeft woensdag de 19 jarige Celil Yüksel vastgelegd. Dat meldt de Turkse topclub via de officiële kanalen. Celil Yüksel komt uit de jeugddivisie van Galatasaray en heeft het afgelopen seizoen bij het U21 elftal in 6 wedstrijden 1 goal gescoord. Zijn stijl lijkt heel veel op die van Luka Modric.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 1527
-: 0
R: 3018
Level 5

Xelçuk nolucak?


+: 1855
-: 0
R: 1856
Level 5
+1

Yapmayin böyle arkadaslar.

DIT GELDT OOK VOOR TV.NET

Bu cocuklara böyle lakab takarak bir yere varamayiz. Götleri kalkiyor sonra. SOnrada bunlar niye basarasiz demiyelim. Simartmiyalim veletleri.


+: 7929
-: 0
R: 10709
Level 5

Celil Yüksel 100 milyon len mq.
:P+: 22
-: 0
R: 39
Level 1

Sus lan got metjou oguzhan die 150mil kost snotneusje


+: 219
-: 0
R: 710
Level 4

Er wordt tog gezegd zijn style niet de kwaliteiten anyway ben blij dat ze iedergeval aandacht aan talenten besteden en wie weet ontpopt die zich mischien wel als een sleutelspeler we gaan het zien

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen