Officieel: Galatasaray en Igor Tudor ……

gslogo
Dursun Özbek, de voorzitter van Galatasaray heeft dinsdag uitspraken gedaan over de toekomst van Igor Tudor bij Galatasaray.
“Ik kom zojuist uit het bestuursoverleg. Er stonden een aantal punten op de agenda en dat hebben wij besproken. Wij hebben het oa. gehad over de slechte performance van Galatasaray van de afgelopen weken. Wij hebben de problemen en oplossingen naast elkaar gelegd om zo de problemen te verhelpen. Wij gaan niets veranderen. Wij gaan gewoon door zoals wij begonnen zijn. Bij dit soort gevallen is het niet verstandig om de trainer te wisselen en alles opnieuw op te zetten. Wij hebben niet met Fatih Terim gesproken. Dit staat niet op onze planning. Hij heeft trouwens ook gezegd dat wij niet met elkaar hebben gesproken. Ok, bij sommige wedstrijden zijn er fouten gemaakt, maar wij gaan deze problemen oplossen en uiteindelijk kampioen worden. Jullie moeten niet vergeten dat wij een paar weken terug heel goed waren. Toen hadden wij ook dezelfde trainer en spelers. Wij moeten leren van onze fouten. Galatasaray supporters hoeven zich niet druk te maken.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 30
-: 100
R: 64
Klein kind

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 29
-: 0
R: 50
Level 1

Abdullah Avci is ook een hele rare trainer. Ik herinner mij zijn tijd bij het Turkse elftal nog en dat was ook geen geslaagde samenwerking. Ik denk dat de druk bij de 3 grote clubs in Istanbul gewoon niet voor ieder bestemd is.

Zo heb je veel verschillende soorten trainers, die allemaal hebben gefaald bij de grote 3 in Istanbul.


+: 30
-: 100
R: 64
Klein kind

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 220
-: 0
R: 713
Level 4

Had liever dat hij vervangen zou worden maar goed , terim is niet de ideale vervanger , als je keuze moet maken tussen die 2 ga ik tog voor tudor , maar als er andere kandidaten zijn zou ik die toch serieus overwegen aangezien tudor te weinig inzicht heeft , ik heb het idee dat hij moeite heeft met het inschatten van wedstrijden , hij wisselt onlogisch en vraag me soms af of hij wel begrijpt waar de problemen onstaan , als je niks aan de problemen doet en doellloos blijft door wisselen zonder enig plan of idee dan kan het zo zijn dat je met verkeerde wissels de ploeg naar klote helpt en dat moet gewoon stoppen zorg gewoon dat er een vaste elf staat met duidelijke plan en eventueel een plan b , dan ga je ook beter voorbereid de wedstrijd in , want nu zie je dat spelers op kritieke momenten ook geen idee hebben hoe ze daaruit moeten voetballen en dat kan nog welles vervelend uitpakken Als we tegen een achterstand aanlopen


+: 254
-: 0
R: 594
Level 4

Galatasaraya Guardiola yada Mourinho'da gelse, yine yeneriz. Kartal icin problem degil

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen