“Het is duidelijk wat er moet gebeuren”

fatihterimyeah
Fatih Terim, de trainer van Galatasaray heeft na de gewonnen wedstrijd tegen Basaksehir de onderstaande uitspraken gedaan.

“Het is duidelijk wat er moet gebeuren. Wij hebben na de zege een kleine voordele behaald. Nu moeten wij het probleem van de uitwedstrijden gaan oplossen. Ze zeggen dat Galatasaray een moeilijk schema heeft. Als Galatasaray zoals Galatasaray speelt is er geen probleem. Wij moeten als Galatasaray gaan spelen. Als de competitie nu was afgelopen, waren wij kampioen geworden. Er zijn nog 5 wedstrijden over. Wij willen tot het eind gaan.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (1) 


+: 20
-: 0
R: 168
Level 3

''als de competitie nu werd afgesloten dan waren we kampioen"
broer waar heb je het over? shen 4 teams strijden voor die titel en deze praat over 5 weken fftjes niet spelen....... gs word DENK ik wel kampioen, maar als wij wel van gs gaan winnen en alle andere worden wij natuurlijk kampioen! cok heycanli ama gorecez.. zou ook mooi zijn om dan voor de beker te gaan :bjk: :gs: :tr:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen