Hasan Şaş: "Mijn ploegmaat gebruikte Kaarsenmagie in Kadıköy"

amom
Hasan Şaş, oud voetballer van Galatasaray en momenteel actief bij technische staf van Fatih Terim als hulptrainer maakte jaren geleden nogal interessante uitspraken over de wedstrijden tegen Fenerbahce.
“Fenerbahce wedstrijden waren een nachtmerrie voor mij. We gaan met Fener spelen en we voelden de stress al een paar dagen van te voren. Ik kon s’nachts niet slapen. Iedereen sliep rond 12 uur, maar ik kon echt niet slapen en liep alleen rond in het hotel.” 
 
“Ik keek of een ploegmaat wakker was. Maar ik kon geen licht zien vanuit de kamers, want ik had de behoefte om te praten met een ploegmaat. Voor elk wedstrijd tegen Fenerbahce had ik hetzelfde gevoel; Stress! “Fenerbahce wedstrijden zijn speciaal voor mij en een nederlaag in Kadikoy maakt je kapot. Ook als spelen we goed of slecht we verliezen altijd! Ik weet het niet hoor, maar is daar een Voodoo ofzo? We zijn met de beste selectie daarheen gegaan en alsnog verloren. We hebben het beste spel vertoond alsnog verloren. Ik snap het echt niet!”
 
Mondragon en kaarsenmagie
“Kaarsenmagie is een zeer oude en eenvoudig vorm van magie. De achterliggende gedachten is dat bij het branden van kaarsen positieve energie vrijkomt. Mondragon heeft zoveel kaarsen aangestoken niets hielp! Ik zag geen enkel vorm van positieve energie. De kleedkamer ging bijna in de brand door Mondragon,” aldus Hasan Sas.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (42) 


+: 4163
-: 0
R: 4533
Level 5
+7

Daarom blijft Galatasaray v Fenerbahce de beste derby ooit in Turkije. Sommige clowns komen hier omdat ze twee jaar even 'succes' hebben opgebouwd en denken ze dat ze hele Turkse competitie domineren. Voor mij blijft Fenerbahce toch altijd favoriet om tegen te spelen.

Hadi be Galatasaray bu sene olacak.


+: 1785
-: 0
R: 3762
Level 5
+1

Beşiktaşa karşi saygisizlik olmasin ama bana bile Fener-Cimbom yarişi kadar güzel birşey yok. Beşiktaşta varsa arada is het mooi meegenomen. Meer niet. Dit gaat om mijn voorkeur niet om te provoceren.


+: 378
-: 10
R: 813
Level 4
+2

@Selcuklu

Als je aan elkaar bent gewaagd, is het inderdaad spannender. Tegen sterkere teams moet je het spel ontwrichten door middel van provocatie.

Als fan kijk je liever naar wedstrijden waarbij je niet wordt vernederd+: 2694
-: 0
R: 2099
Level 5
+4

Dus omdat jullie nooit van fener kunnen winnen blijft derby tussen fb - gs de beste?

Jullie hypen heel die tering zooi nog steeds op, terwijl het doodsaaie anti-voetbal wedstrijden zijn sinds 2/3 jaar al minimaal..

Pas als gs wat zou kunnen laten zien vanaf nu kunnen we met zijn allen ervan genieten. Ga nou niet stoer doen en modder gooien op ons, ikinizinde elinize verdigimiz için böyle konustugunu olmayan kör ninem bile görür..


+: 570
-: 0
R: 567
Level 4
+2

Wat heeft Besiktas hiermee te maken angut herif kijk je op of zoiets?

Na derby zien we jou vast wel weer verdwijnen successupporter tje.


+: 4163
-: 0
R: 4533
Level 5

Haha na derby zien we jou vast wel weer verdwijnen hahahahah.

9 months registered.


+: 9
-: 0
R: 31
Level 1
+1

Hahahaha mooie anekdote!
Maar hij heeft wel een punt,wat wij ook doen het lukt niet.
Wij hebben het veld verlaten met prachtig spel en met afschuwlijke spel, met absurd goede elftallen en met de raarste opstelling, het gaat gewoon niet.
Hoop dat het eindelijk een keer lukt, denk ook dat het daarna gewoon wat makkelijker zal gaan de volgende keren.
:gs:


+: 1785
-: 0
R: 3762
Level 5

Er zijn 2 posities die de FB-GS derby het best uitleggen:

17 maart 2012
GS is van de 2-0 teruggekomen naar de 2-2 in minuut 82. In de laatste seconden gebruikt GS een een vrije trap richting Baros. Van alle posities gaat hij er niet in en komt de bal bij die ene Fener speler tussen 3 Gala spelers. Je zou zeggen, bal raakt binnenkant lat en gaat er in. Maar nee.


8 maart 2015
In de vroege wedstrijd krijgt Burak een kans om te scoren met een lob. Gaat er weer niet in. De wedstrijd eindigt met 1-0 voor Fener.

Conclusie: Fener verliest niet en zelfs al speelt GS overduidelijk beter dan nog krijg je "wtf hoe gaat ie er niet in" posities.

P.S. Cimboma koymaya son 6 gün kaldi :fb: :gs: :bz: :kitty:


+: 4008
-: 10
R: 6853
Level 5
+2

@Hoppersin

Beste derby ooit in Turkije? Waar is dat op gebaseerd?


+: 1785
-: 0
R: 3762
Level 5

Op de mening van 50%+ supporters denk ik. Meeste GSlliler nemen Beşiktaş niet serieus dan krijg je 30% van de 37% GSliler. FB supporters zijn verdeeld omdat FB-BJK tot niet zo lang geleden nog altijd spannend waren. Doe daar nog 19% bij van 36% Fenerliler in Turkije. Heb je 49%. Dan heb je nog niet Fenerliler, GSliler en BJKliler die ook voor FB GS kiezen.

Voetballend is er niks aan maar mensen kiezen er nog altijd voor.

Wat is jouw favoriete derby? Bşk BJK?


+: 60
-: 0
R: 276
Level 3
+5

Er is maar EEN derby in turkije en dat is

Gs-Fb

Klaar zeg wat jullie willen maar fener en galatasaray Zijn de soortvan gezichten van het turks voetbal misschien is besiktas ook een beetje bekend geworden maar Fb en Gs Blijven de grootste

Bjklilar doen nu alsof besiktas ibb een derby is dat is het zelfde alsof atletico vs barca de nieuwe el clasico is omdat real dit jaar heel slecht speelt ookal staan we 17e blijft Gs Fb de enigste en grootste derby in turkije.


+: 1785
-: 0
R: 3762
Level 5

Mooie beelden van 2010. Het is 8 jaar oud maar het blijft leuk. Hasan, sinds hij gestopt is, voelt zich nog steeds k*t als GS niet in Kadiköy kan winnen.

Kuyt attiğinda kizardi televizyonda. Gruwelijk. Altijd zelfverzekerd maar wanneer het erop aankomt...

P.S. Cimboma koymaya son 6 gün kaldi :fb: :gs: :bz: :kitty:


+: 378
-: 10
R: 813
Level 4
+3

Nasil koydu Aykut Kocamaaaan, Kocamaaaaan, Kocamaaaaaaaaan


+: 4008
-: 10
R: 6853
Level 5
+2

@Selcuklu42

Kun jij niet één keer normaal reageren? Jij bent een kleuter die nooit volwassen zal worden. Mijn grootste derby is Vardar - FB.


+: 1785
-: 0
R: 3762
Level 5
+2

Gotune birşey mir girdi? Alman sucuğu... felan filan...


+: 60
-: 0
R: 276
Level 3
+1

@selvuklu42

HAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHA bosver straks sende ban yersin :cry: hij klaagt iedereen aan bij beheerder


+: 378
-: 10
R: 813
Level 4
+1

@selcuklu42
Benim bildigim sucuk agizdan yenilir. Kotu amcalar seni yanlis ogretmis


+: 12
-: 0
R: 50
Level 1
+3

Besiktas zal altijd in de schaduw van Galatasaray en Fenerbahce blijven. Als je aan Turks voetbal denkt, denk je aan Gs en Fb, dit is gewoon een feit. Omdat Bjk het 3 jaartjes 'goed' doet, denken ze dat ze de Super Lig domineren en de beste zijn, maar de statistieken liegen niet. GS'li olarak Bjk'a karsi hep saygim oldu, ama götleri kalkmis, diger takimlarada laf ediyorlar. Avrupa'da yapamiyacaginiz i biz yaptik, fener'de yapti. Maar besiktas heeft wel de meest loyale en steunende taraftar van Turkije.


+: 570
-: 0
R: 567
Level 4
+2

Hastir lan oradan sizin götünüz 18 senedir kalkik ne mübarek göt ise inmek bilmiyor Östersunds üzerlerinden geçti, Basaksehir 5'ledi, hala kafalar bir milyon hala götler tavanlarda sürtüyor.

BJK in schaduw van GS en FB? Maak jij een grap?
Niemand heeft het over GS en FB wanneer ze aan de Turkse competitie denken kendinizi kandirmaktan vazgeçin. Heb met blote ogen vaak gezien en met deze oortjes vaak gehoord dat ze lovend over Besiktas praatten en gala en fener belachelijk maakten omdat ze voorrondes EL niet eens overleefden. Maar ja dan heb je aan de andere kant zulke Turken net als jij die supporters zijn van de gele bruidjes die zo praten.

Opgehypte tering zooitje die derby. Soort van Turkse 'el classico' HAHAHA! Lijkt meer op 'el spastico' amk.

"Avrupa'da yapamiyacaginiz i biz yaptik"? Lol? 1. je Turks is belachelijk, leer spellen in het Turks kom daarna Turks praten en 2. gala is juist degene die nog steeds niet heeft kunnen bereiken wat wij hebben bereikt in Europa en zal nooit hetzelfde kunnen evenaren: ongeslagen uit CL groep komen als koploper.

In tijden dat gala Uefa Cup won, had je Steau Boekarest zelfs die CL won. Herhaal je succes dan gala? Moeilijk he tegenwoordig in tegenstelling tot 20 jaar terug?

Babaniz Besiktas.


+: 14
-: 0
R: 31
Level 1

@eagleyes

'' Avrupa'da yapamiyacaginiz i biz yaptik''
is gewoon perfect turks en niks fout aan . Ik weet niet waar jij Turks heb geleerd maar kan je me aub uitleggen waar de spellingsfout is? Ik woon in Turkije , de meeste Turken in europa kunnen geen eens yapamiyacaginiz i volledig uitspreken en al doen ze dat klinkt het ook totaal niet laat staan spellen, net als bij heel veel woorden waar je ğ in hebt.


+: 570
-: 0
R: 567
Level 4

Het is yapamayacaginiz i.
:facpal:

Kom op kimi kandiriyorsun dat je in Turkije woont en studeert, maar niet eens kon inzien welke fout ik bedoelde.

Üstüne birde "is gewoon perfect Turks en niks fout aan" demezmi.

Trouwens, typ Turks altijd met een hoofdletter tepemi attirma simdi.


+: 14
-: 0
R: 31
Level 1

Bedankt voor de uitleg, in anadolu zeggen de meeste mensen yapamiyacaginiz i ordan oyle aklimda kalmis. Ik heb het nagecheckt bij de tdk en je hebt gelijk. Trouwens omdat iemand in een land woont betekent het niet dat die gene van de land waar die woont de spelling enz alles goed moet weten :facpal: je laatste zin al :facpal:


+: 378
-: 10
R: 813
Level 4
+1

uA. Beide medeklinkers zitten in het woord autist.

O eskidendi kardesim. Zaman akip geciyor. Eski binalar yikilir. Yerine yenileri yapilir. En degerli hatiralar bir gun gelir unutulur. Unutmak kalbe agir gelir, senide anliyorum.


+: 4008
-: 10
R: 6853
Level 5
+1

Madida kardeş Selcuklu42 denen şahıs yemeğe saygısı yokki insanamı saygısı olsun. Ne demek Alman sucuğu götünemi girdi. Insan bu kadar saygısız olmaz ki.


+: 4008
-: 10
R: 6853
Level 5
+2

@iyiGundeKotugundeGalatasaray

Ik weet niet waar jij Turks heb geleerd maar"Avrupa'da yapamiyacağınız ı biz yaptık" is geen goed Turks. En vriend ik heb in Turkije gestudeerd.

Juiste zin is "Beşiktaş'ın Avrupa'da yapamadığını biz yaptık".


+: 14
-: 0
R: 31
Level 1
+2

Ik woon en studeer op dit moment in Turkije, leg mij is uit wat er fout aan is dan. Ik ben trouwens je vriend niet. Jouw reactie laat al de niveau van de meeste leden op deze site zien, ze gaan ergens van uit en zeggen dat je het fout hebt
maar waar ,wat en waarom je het fout hebt geschreven of gezegd hebt zeggen ze niet.

en trouwens stop is met je eigen reacties te liken . En leuk je reactie bewerkt.


+: 570
-: 0
R: 567
Level 4
+1

Ik heb zijn reactie geliked.

Olm wat voor een rare gast ben jij? Denk je nou echt dat je geloofwaardig overkomt? Raar figuur die je bent.

Edit: hoeveel accounts heb jij?


+: 14
-: 0
R: 31
Level 1

Voor wie of wat moet ik geloofwaardig overkomen? Beni bilen bilir zaten. Ik volg deze site allang , dus ik weet wel wie wat doet. Heb maar een account. Binnen in minuut een like hebben met die account @bjk27 uitgelogd zijn en daarna opeens weer online zijn naar die like. Die online status kun je zien via iemands profiel.


+: 570
-: 0
R: 567
Level 4
+1

Anlasildi, nog 1 bullshit troller die zonder inhoud gaat praten de komende tijd.

Edit: je zegt wel tegen hem dat hij zijn reacties aanpast, maar dat doe jij ook telkens heb ik al voor de 2e keer gezien nu. Bence kendine bak ipv wat andere leden doen. Al zou die zichzelf likes geven, dan hoorde verhouding er aanzienlijker uit te zien toch? Hij heeft 2 keer zoveel reactie's als zijn likes die hij heeft.


+: 14
-: 0
R: 31
Level 1

Reacties aanpassen is niks ergs aan, maar dat hij zijn reactie gaat aanpassen nadat ik vraag wat er fout is aan die zin is gewoon grappig. Vroeger was die verhouding nog erger, wat totaal ook niet belangerijk is trouwens hij probeert die likes omhoog te krijgen en gaat een andere account hiervoor gebruiken. Hij is iemand die steedts provoceert en zijn eigen reacties liked laat als zijn dat hij niks heeft te doen.


+: 570
-: 0
R: 567
Level 4
+1

En jij bent belachelijk. So what? Kijk naar jezelf lachwekkende chap.


+: 14
-: 0
R: 31
Level 1

Via je pc zeg je eerst tepemi attirma , daarna noem je iemand een chap die je geeneens kent. Jij bent totaal ook niet serieus te nemen volgens mij ben je nog een kind, ben al blij dat je niet gelijk me moeder uitscheld. iyi gunler.


+: 570
-: 0
R: 567
Level 4
+1

Leuk verhaal, doen we lekker niks mee.


+: 21
-: 0
R: 133
Level 3

Jullie bjklar denken ook meteen laatste paar jaar gaat beter en tege gs/fb/ibb gelijk derby zeg netzo goed dat elke mac derby is van jullie aq


+: 570
-: 0
R: 567
Level 4
+2

Fijn, komt er nog wat anders uit jullie mond dan telkens hetzelfde te reageren? 3 sene daha sampiyon olsak zouden jullie doorgaan alleen zou die 'laatste jaren' vervangen worden door 'laatste 5 jaar' te gebruiken. Bunu utanmadan kullanirdiniz. Stik in jullie opgehypte bullshit waar jullie denken de grootste 2 te zijn.


+: 21
-: 0
R: 133
Level 3

Fb en Gs zijn ook de grootste 2 wij hebben geen record dat we na2008geen kampioenen zijn geworden :oops: en dat jullie 3jaar lang hulp krijgen weet iedereen maar jullie geven t ngsteeds niet toe


+: 4008
-: 10
R: 6853
Level 5
+1

@EagleEyes

Renktaş, jij hebt 100 procent gelijk. O daha çocuk. O yüzden boşver.


+: 6233
-: 60
R: 10187
Level 5
+1

Jij en eagles zijn de grootste kinderen hier joh. Praten constant onzin. Je probeert iemand te verbeteren, terwijl hij het goed doet. Tam yavsaksin sen


+: 570
-: 0
R: 567
Level 4

Ontkracht mijn reacties hierboven dan messi? Dat ga je vast en zeker niet doen, want dat ga je niet KUNNEN.

Gelmis jullie zijn de grootste kinderen hier diyor. Kaymis sana ozaman Kijk hoeveel leden hier puur en alleen trollen dan noem je mij een kind?

Ik denk dat ik je vader kon zijn çok cosma.

Maar goed, spreek mijn reacties hierboven 1 voor 1 tegen o göt varsa ipv als een sloeber oordelen en "praten constant onzin" te zeggen. Ontkracht mijn onzin hadi koçum bekliyorum bakalim negeren mi yapacan reageren mi yapacan.


+: 6233
-: 60
R: 10187
Level 5

Met name bjk27. Jij valt mee.


+: 21
-: 0
R: 133
Level 3

Yawhehe ben cocugum, jullie bklar komen ineen x laatste jaren na buiten toen jullie lang geen kampioen werden stonden jullie te verstoppe amk


+: 77
-: 0
R: 444
Level 3

Rond deze wedstrijd in Kadikpy hangt iets sterkers dan voodoo of kaarsmagie, namelijk psychologische druk. Hoe langer we niet weten te winnen, hoe groter de druk om te winnen. En hoe hroter de druk hoe grooter de kans van vallen. Als wij dit jaar winnen zal het mij niet verbazen als we volgend jaar weer winnen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen