Gomis: "Aanslagen? Turkije is veiliger dan Frankrijk"

agomises
Voetballer Bafetimbi Gomis heeft zich sinds zijn verhuizing naar Turkije nooit onveilig gevoeld in het land. Hoewel er in het verleden spanningen waren, merkt de Fransman in zijn woonplaats Istanbul dat het allemaal meevalt.

"Ik heb alle verhalen over de aanslagen en de couppoging meegekregen", vertelt de voetballer van Galatasaray aan Turkse pers vandaag.
 
"Ik wilde er ook niet zomaar instappen, heb wel even goed rondgevraagd. Wat ik merk, en veel mensen hoor zeggen, is dat de bevolking juist hechter is geworden."
 
"Kijk, je bent tegenwoordig nergens meer 100 procent veilig. Je moet gewoon je ogen openhouden, en goed naar mensen luisteren. Maar eerlijk gezegd voel ik me nooit onveilig als ik hier rondloop. Istanbul is een wereldstad, met warme mensen, leuke restaurantjes en fijne scholen. Voor je familie is het hier lekker vertoeven. Ik vertel aan mijn vrienden dat het leven in Turkije veiliger is dan in Frankrijk. Ik voel me hier fantastisch,” aldus Gomis.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (2) 


+: 123
-: 0
R: 369
Level 3
+2

Zo ver heeft bijna ieder speler dit nu gezegd die bij Turkije heeft gespeeld of nog speelt. Sneijder, Pepe noem maar op. En dan gaat Sosa wel gewoon naar Italie omdat hij het te eng vindt om in Turkije te spelen.


+: 30
-: 0
R: 73
Level 2
+1

Hij mag wel bij galatasaray spelen maar ik heb echt respect voor deze man.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen