Gepasseerde Selcuk Inan weer in de basis bij Galatasaray

aselcuk
Selcuk Inan staat weer aan de aftrap bij Galatasaray.
De middenvelder krijgt sinds de komst van Terim meer speelminuten bij Galatasaray. Onder leiding van Igor Tudor stond Selcuk vaak op de reservebank.
 
GALATASARAY - ANTALYASPOR
Stadion: Türk Telekom Stadı
Arbiter: Barış Şimşek
 
Tijd: 18.00
Zender: beIN SPORTS
 
GALATASARAY: Carrasso, Mariano, Serdar, Maicon, Nagatomo, Selçuk, Donk, Belhanda, Feghouli, Rodrigues, Gomis
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim
 
ANTALYASPOR: Ferhat, Sangare, Celutska, Diego, Musa, Maicon, Charles, Danilo, Sakıb, Emre, Deniz
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (4) 


+: 154
-: 40
R: 676
Level 4

Selcuk tegen konya was zo goed ik merk dat hij elke wedstrijd steeds wat langer kan en steeds meer zn best doet het is dat hij een moeilijke periode heeft mee gemaakt zolang op de bank endan basis elke wedstrijd speelt die wat langer ik vond hem gewoon een goeie speler hij doet zn best en gaat ook steeds beter worden niemand moet oordelen op zn snelheid sinds fatih terim er is geeft hij weer die belangerijke pasen op gomis etc selcuk achter belhanda gaat heel goed merk ik belhanda rent veel mee achter in waardoor selcuk steun heeft het is dat belhanda overal rent net als tolga Als nummer 10 is dit juist goed nu alleen leren schieten endan is die de perfecte nummer 10 hayirlisi voor nu is selcuk-donk het beste sinds fatih terim er is spelen eren-sinan-selc uk-feghouli-bel handa veel beter tolga blijft slecht .


+: 1214
-: 0
R: 2622
Level 5

Selcuk zal nooit uit de basis verdwijnen, als Terim aan het roer blijft. Ook al kom Fernando terug.

Bij het nationaal elftal had je de keuze uit Topal, Ozan, Oguzhan, Okay Yokusuklu, Emre en Nuri Sahin. Toch speelde slome slak Selcuk altijd.


+: 237
-: 0
R: 570
Level 4

çoğu antrenörler anal kankasından vazgeçemiyorlar . Bizdede Negredo var mesala+: 6160
-: 60
R: 9852
Level 5

Tolga wil ik echt niet meer zien. Lost het voetballend nooit op. Selcuk is ook slecht maar beter dan die lompe tolga.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen