Galatasaray wil in de winterstop rond tafel met Arjen Robben

areek
Arjen Robben kan zich verheugen over de hernieuwde interesse van Galatasaray. Dat schrijft althans de Turkse krant Milliyet.

De 33-jarige Nederlandse aanvaller heeft bij Bayern een aflopend contract en mag medio juni 2018 vertrekken. Daarom zou de club van Igor Tudor mogelijk al in de winterstop zaken willen doen, zeker omdat ook andere clubs interesse hebben.
 
Volgens Milliyet is Galatasaray van plan om in de winterstop 1+1 jarige contract aan te bieden aan de Oranje aanvaller.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (17) 


+: 2985
-: 0
R: 3193
Level 5

Man van glas. Zal vast en zeker een forse salaris eisen.


+: 360
-: 0
R: 693
Level 4

Hebben we niet nodig. Iedereen weet nu dat hij van rechts komt, links indraait en dan in de verre hoek probeert in te tikken. Misschien lukt het in Turkije misschien, maar zijn bewegingen zijn op dit moment te voorspellend.


+: 23
-: 0
R: 47
Level 1

Ehhhhh dat weten we al jaren maar keer op keer doet hij het toch?! Soms gaat hij naar de achterlijn voorzet soms een pass na het kappen en soms een vernietigende uithaal. Eentje zegt Robben hebben we niet nodig hahahahahahha.. ............... .........+: 360
-: 0
R: 693
Level 4
+1

Dat noem je een mening hebben. Als ik dat vind, dan mag ik dat vinden. Ik zei ook dat hij een kans zou kunnen maken in Turkije. Hij is oud. Nederlanders boven de 30 brokkelen snel af. Hij wordt of werd gerekend tot een van de beste voetballers van de wereld. Met dat in zijn gedachte komt hij dan ook naar Turkije. Kans is groot dat hij zich groter gaat voelen dan de club en kans is ook groot dat hij zijn carrière met wat zakgeld wil eindigen in een stad als Istanbul. Daarnaast past zijn speelstijl niet bij die van GS en er zit voor hem een groot verschil in de spelers waarmee hij bij bayern speelde en die van Galatasaray. Ik denkdat jij gewoon zo'n simpele persoon bent die alleen naar de speler kijkt en niet naar het groter geheel.


+: 10
-: 0
R: 53
Level 2

1+1 jarig contract kan geen kwaad zou ik zeggen.


+: 45
-: 0
R: 89
Level 2

Deze man is helemaal versleten gewoon. Hij moet niet naar gs komen maar hij moet naar de sloop. We kunnen beter een jonge vleugelaanvalle r halen en die laten invallen elke keer. Gary en feghouli kunnen nog wel ff mee.


+: 269
-: 10
R: 296
Level 3
+2

Van Persie 2.0. İk zou een clausule opnemen in zijn contract, dat hij alleen betaald krijgt in de wedstrijden dat hij speelt.


+: 1974
-: 0
R: 4445
Level 5

Word 100000% vPersie 2.0, arrogante persoon die keihard werkt maar hij kan je zo hard naaien omdat hij die arrogante karakter heeft.


+: 7
-: 0
R: 19
Level 1
+1

Sayin Galatasarayli kardeslerime:
Bu adami aslinda ben getircektim Galatasarayimiz a ama adam cok az para istedi. Robben bizden yilda €5m istedi, biz yilda €10m teklif ettik. Adam gelip imza aticakti, ucaka binerken sakatlandi. Iste Cin mali gibi birsey, az para verirsen hayrini gormesiniz.
3 yil sonra aliriz hayirlisiyla.

Saygi, sevgi ve dostlukla,

Dursun Ozbek.


+: 1073
-: 0
R: 2914
Level 5

sen ne bella sin be adam .
defol git,

simdi bu holanda sitede ciktin,


+: 47
-: 0
R: 262
Level 3
+1

Belachelijk je hebt een hele goede speler als gomis als gs nou een 24jarige contracteert en hem in een jaar met gomis laat meegroeien dan zou het geweldig zijn
Robben is niet geschikt


+: 363
-: 0
R: 1241
Level 5
+1

Misschien is hij voorspelbaar hij blijft goed.

Ik zou hem alleen niet in mijn team willen.
1. Arogant karakter
2. Vraagt te veel geld en priveleves
3. Hij is al blessure gevoelig laat staan als hij tegen Sakat Osman of bacak kiran Hakan speelt.


+: 375
-: 0
R: 1640
Level 5

Je bedoelt sakar Osman, aslinda sakat olan Osman bile Robbenida sakatlar.. :D


+: 219
-: 0
R: 710
Level 4

Turkse clubs moeten kappen met deze mal spelers , haal gewoon spelers die 3 a 4 jaar meekunnen , doordit soort transfers word de Turkse competitie niet serieus genomen maar gezien als een walhalla om je carrière nog te rekken voor het geld ipv sportieve aspecten , 1 of 2 van dit soort spelers zijn zat, maar tegelijkertijd zijn dit soort kneuzen ook nog is uithangbord wat voor Turkije geen goeie imago achterlaat.
Als Turkse clubs meer werk maken van spelers die langer mee kunnen en jonger zijn voor langere termijn dan zal dit sportieve aspect meerdere spelers aanspreken en een overweging waard zijn om te verkassen naar superlig en dit zal alleen maar tegoede komen van de competitie kwalitatief commercieel en sportief . Toen Turkse competitie nog naam moest maken was het logisch dat je dit soort spelers aantrok maar we zijn al 15 jaar verder en in het beleid geen reet opgeschoten geen lange termijn visie , dit zijn allemaal visies voor 2 a 3 jaar.
Fb ga en bjk moet leren van hun fouten van het verleden , ze hebben allemaal dip van aantal jaren gehad doordat er nieuw elftal opgebouwd moest worden en dat komt voornamelijk tot stand omdat dit soort spelers na 2 jaar hun gewenste niveau niet meer halen en steeds meer aftakelen totdat je alleen nog met het salaris zit


+: 149
-: 0
R: 375
Level 3

Still a beast


+: 2402
-: 100
R: 4882
Level 5

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 6160
-: 60
R: 9852
Level 5

Geloof je hetzelf? Feghouli speelt al op rechts.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen